Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Brutálisan megvertek egy idős bácsit az 1-es villamoson! – VIDEÓ

Szinte a sem­mi­ből tá­madt rá egy fehér base­ball­sap­kás férfi a vele szem­ben ülő idős utasra csü­tör­tök éjjel az 1-es vil­la­mo­son. A tör­tén­te­ket a RIPOST ol­va­sója vi­de­ózta le.

Minden ok nélkül támadt rá egy kigyúrt, fiatal férfi idős utastársára az 1-es villamoson csütörtök éjjel. A brutális jelenetről készült videót a Ripost olvasója küldte be szerkesztőségünknek.

A felvétel készítője elmondta, hogy az idős férfi – a későbbi áldozat – az 1-es villamoson utazott, és csendesen beszélgetett a vele szemben ülő ismerősével, amikor egyedül felszállt az izmos, baseballsapkás fiatal férfi. Alig néhány másodperc múlva minden előzmény nélkül belekötött az idős utasba, először csak lökdöste, majd ütötte, pofozta és meg is rúgta.

A többi utas is megrémült, én nem is mertem a bácsi védelmére kelni. Nagyon agresszívnak és félelmetesnek tűnt a sapkás támadó

– emlékezett vissza a szemtanú.

A videó valóban nagyon felkavaró, nem tudni, hogy a brutális támadó állt-e bármilyen szer hatása alatt, mindenesetre jól látszik, hogy dühkitörése milyen hirtelen jön – és azt semmi nem indokolta…


Téged is felháborítottak a videón látottak? Segíts megtalálni a fehér baseballsapkás támadót!

Amennyiben felismered a fenti videón látható 35 év körüli, fekete pólós, farmernadrágos férfit, aki az 1-es villamoson utazott 2016. 07. 01-jén hajnalban, küldd el az információidat az [email protected] címre!
Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Országos összesítő

info

Csempészésre átalakított ukrán autót foglaltak le Szatmárban

info

Hős rendőrünk életet mentett! Köszönjük! Oszd meg!

Géza