Hirmagazin.eu
Főoldal » Brutálisan megvertek egy idős bácsit az 1-es villamoson! – VIDEÓ
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Brutálisan megvertek egy idős bácsit az 1-es villamoson! – VIDEÓ

Szinte a sem­mi­ből tá­madt rá egy fehér base­ball­sap­kás férfi a vele szem­ben ülő idős utasra csü­tör­tök éjjel az 1-es vil­la­mo­son. A tör­tén­te­ket a RIPOST ol­va­sója vi­de­ózta le.

Minden ok nélkül támadt rá egy kigyúrt, fiatal férfi idős utastársára az 1-es villamoson csütörtök éjjel. A brutális jelenetről készült videót a Ripost olvasója küldte be szerkesztőségünknek.

A felvétel készítője elmondta, hogy az idős férfi – a későbbi áldozat – az 1-es villamoson utazott, és csendesen beszélgetett a vele szemben ülő ismerősével, amikor egyedül felszállt az izmos, baseballsapkás fiatal férfi. Alig néhány másodperc múlva minden előzmény nélkül belekötött az idős utasba, először csak lökdöste, majd ütötte, pofozta és meg is rúgta.

A többi utas is megrémült, én nem is mertem a bácsi védelmére kelni. Nagyon agresszívnak és félelmetesnek tűnt a sapkás támadó

– emlékezett vissza a szemtanú.

A videó valóban nagyon felkavaró, nem tudni, hogy a brutális támadó állt-e bármilyen szer hatása alatt, mindenesetre jól látszik, hogy dühkitörése milyen hirtelen jön – és azt semmi nem indokolta…


Téged is felháborítottak a videón látottak? Segíts megtalálni a fehér baseballsapkás támadót!

Amennyiben felismered a fenti videón látható 35 év körüli, fekete pólós, farmernadrágos férfit, aki az 1-es villamoson utazott 2016. 07. 01-jén hajnalban, küldd el az információidat az [email protected] címre!
Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Őrizetben a díler (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Balesetek tegnap és ma

Géza

Magyarország bekeményít, jaj a pénzmosóknak!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------