Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Brutális videó: nekifutásból leütött egy hajléktalant egy részeg férfi Sopronban, betört a koponyája – VIDEÓ

A főügyészség egy videófelvételt tett közzé a brutális támadásról.

Nekifutásból, egyetlen ökölütéssel földre vitt egy soproni hajléktalant az a 28 éves férfi, aki ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség. A hajléktalan férfi az ütés után a betonnak csapódott, majd azonnal elvesztette az eszméletét, koponyája falcsonttájékából pedig kitörött egy csontdarab – olvasható az ügyészség közleményében.

A vádirati szerint az elkövető aznap éjjel – már ittasan – bement sörért egy soproni boltba, ám ezelőtt már próbált belekötni a hajléktalan férfiba, de az nem foglalkozott vele.

A vásárlás után az üzletből az élettársával kilépő vádlott a tőle nem messze sétáló, dülöngélő hajléktalan után ment, majd belerúgott. A sértett erre sem reagált, csupán megfordult, aztán visszafelé, az üzlet felé indult, majd az üzlet előtt megállt az úttesten.

Támadója ekkor nekifutásból rárontott, majd egyetlen ökölütéssel földre vitte őt. Az áldozat azonnal elvesztette az eszméletét. Az elkövető még kétszer megütötte könyökkel a magatehetetlen férfit mellkasának felső részén, a nyaka tájékán, mígnem élettársa lerángatta az eszméletét vesztő hajléktalanról.

A magatehetetlen hajléktalant a közelben tartózkodó fiatalok húzták le az úttestről, majd ők állították meg az elmenekülni akarót is, illetve értesítették a hatóságokat.

Az otthontalan férfi életveszélyes állapotba került, koponyájából kitörött egy csontdarab, emellett kemény agyburok fölötti vérzés lépett fel nála.

A korábban súlyos testi sértés miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt, valamint más bűncselekmények miatt is többször elítélt férfival szemben kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Videó a támadásról:

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Többmilliárdos áfacsalás – ismert üzletemberek ellen emeltek vádat

Géza

Döbbenetes részletek: így akartak menekülni a Hableányról az áldozatok

Mazsi

Fokozott figyelemre van szükség – ezek a nyár legnagyobb veszélyei

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------