Image default
Külföld

Brutális verekedés, a pincérnő járta meg

Verekedés tört ki egy szlovákiai, homonnai bárban, aminek a 30 éves pincérnő lett a kárvallottja.

“Bűne”mindössze az, hogy szét akarta választani a verekedő férfiakat, de ő kötött ki kórházban. A magyar mentősöket, rendőröket is gyakran hívják vendéglátóhelyi csetepatéhoz.

Botrányos esetet rögzített egy homonnai bár kamerája: több férfi összeverekedett. A pincérnő közéjük állt, ám egy másvalakinek szánt ütés pont az ő arcát találta el, a társaságból egyedül ő került kórházba.

Brutális verekedés, a pincérnő járt meg

Nem csak lebujban ütnek

Ilona is 30 éves, egy elegáns fővárosi étteremben dolgozik.

– Soha nem felejtem el azt a napot, amikor két férfi összeverekedett – meséli, még mindig beleborzongva az emlékbe. – “Céges parti volt nálunk korlátlan italfogyasztással, alig győztük kiadni a piát. Feltűnt, hogy két férfi többször is vitatkozik, felemelték a hangjukat, tapintható volt a feszültség, ha jól hallottam fél füllel, nő volt a dologban. Jól öltözött értelmiségiek voltak, cégük középvezetői. Egyszer csak arra figyeltünk fel, hogy lökdösődni kezdenek.

Már éppen közéjük akartam állni, amikor egy hatalmas ütés csattant, és egyikük a falnak esett, majd eldőlt, mint egy zsák. Mint később kiderült, beütötte a fejét, elájult.

Később én tartottam az infúziós állványt, amíg a mentők újraélesztették, rettenetes élmény volt! Folyvást arra gondoltam, hogy talán megakadályozhattam volna a nagyobb bajt, ha közbelépek” – mesélte a pincérnő.

Brutális verekedés, a pincérnő járt meg 1

Láthatatlan „őrök”, védelmi pénzek

A biztonsági szakértők nem javasolják, hogy bárki a verekedők közé álljon kellő kiképzés nélkül, mert könnyen úgy járhat, mint a homonnai pincérnő.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tűzparancsot kaptak a szombati tüntetésre a katonák Franciaországban

Géza

Eltörték az orrát, kiverték a fogát – négy migráns támadt egy magyar kamionosra

Edit

Tíz év börtön várhat a gyümölcsterroristára

Mazsi