Hirmagazin.eu
Főoldal » Brutális verekedés, a pincérnő járta meg
Külföld

Brutális verekedés, a pincérnő járta meg

Verekedés tört ki egy szlovákiai, homonnai bárban, aminek a 30 éves pincérnő lett a kárvallottja.

“Bűne”mindössze az, hogy szét akarta választani a verekedő férfiakat, de ő kötött ki kórházban. A magyar mentősöket, rendőröket is gyakran hívják vendéglátóhelyi csetepatéhoz.

Botrányos esetet rögzített egy homonnai bár kamerája: több férfi összeverekedett. A pincérnő közéjük állt, ám egy másvalakinek szánt ütés pont az ő arcát találta el, a társaságból egyedül ő került kórházba.

Brutális verekedés, a pincérnő járt meg

Nem csak lebujban ütnek

Ilona is 30 éves, egy elegáns fővárosi étteremben dolgozik.

– Soha nem felejtem el azt a napot, amikor két férfi összeverekedett – meséli, még mindig beleborzongva az emlékbe. – “Céges parti volt nálunk korlátlan italfogyasztással, alig győztük kiadni a piát. Feltűnt, hogy két férfi többször is vitatkozik, felemelték a hangjukat, tapintható volt a feszültség, ha jól hallottam fél füllel, nő volt a dologban. Jól öltözött értelmiségiek voltak, cégük középvezetői. Egyszer csak arra figyeltünk fel, hogy lökdösődni kezdenek.

Már éppen közéjük akartam állni, amikor egy hatalmas ütés csattant, és egyikük a falnak esett, majd eldőlt, mint egy zsák. Mint később kiderült, beütötte a fejét, elájult.

Később én tartottam az infúziós állványt, amíg a mentők újraélesztették, rettenetes élmény volt! Folyvást arra gondoltam, hogy talán megakadályozhattam volna a nagyobb bajt, ha közbelépek” – mesélte a pincérnő.

Brutális verekedés, a pincérnő járt meg 1

Láthatatlan „őrök”, védelmi pénzek

A biztonsági szakértők nem javasolják, hogy bárki a verekedők közé álljon kellő kiképzés nélkül, mert könnyen úgy járhat, mint a homonnai pincérnő.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Döbbenetes szám: 13ezer, Ausztriában dolgozó magyar vesztette el az állását

Mazsi

Nógrádi: Készülni kell, már szervezik az új merényleteket

Edit

Marihuánát adtak a gyorsétteremben, ha tudta a jelszót…

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------