Image default

Több magyar járművezető szenvedett balesetet egy szlovák hegyi úton, ahol a tükörjégen egymásba csúsztak az autók.

A tükörjégen egymásba csapódott több autó Szlovákiában, amikor a járművek irányíthatatlanokká váltak. László négy barátjával indult síelni, és csupán száz méter választotta el őket a felvonónál lévő parkolótól, amikor az autójuk megpördült az úton.

– Megfordítottuk az autót a színjégen. Tehát annyira jeges volt az út, hogy azt a másfél tonnás autót gyakorlatilag hárman kézi erővel meg a sofőr kipörgetésével simán megfordítottuk az úton – emlékezett vissza László.

 Miután az út szélére tolták a kocsijukat, akkor vették észre a hegyről lefelé csúszó kisbuszt, ami keresztbe fordult a jeges úton. Egy kisteherautó belerohant a kisbuszba, majd még két magyar rendszámú autó is összeütközött a busszal, végül egy lengyel autó szaladt bele a kisteherautóba. Az úton végül a hókotró is csak tolatva tudott feljutni a hegyre.

Az eseményekről felvételeket is készítettek, ezek bizonyították, hogy az útviszonyok miatt történt a baleset – a rendőrség ugyanis a magyar autósokat okolta a balesetért. A balesetben senki sem sérült meg.

Íme a videó:

http://tenyek.hu/musoraink/tenyek/286933_tomegbaleset-a-tukorjegen.html

blikk

Hasonló hírek

Újabb fosztogató reptéri rakodómunkás bukott le

Géza

Jogerős ítéletek

Géza

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK ASZTALOS BERNADETTET

Géza