Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Brutális támadás: nemcsak megszúrtak egy kutyát, de a nyelvét is elvágták Várpalotán! Oszd meg!

A kerítésen keresztül szúrtak meg egy német juhász kutyát, majd vágták el a nyelvét Várpalotán. Amikor az egyik szomszéd rendőrt akart hívni, a támadó megfenyegette őt is, hogy „leszúrja, mint a szomszéd kutyáját”.

Egy kocsmában fogták el a rendőrök azt férfit, aki ellen garázdaság és állatkínzás miatt indult eljárás, miután majdnem megölt egy kutyát Várpalotán – írja a veol.hu.A lapnak a négylábú gazdája számolt be arról, hogy az egyik nap borzalmas látvány fogadta, amikor hazaért: kutyája, Slider szájából és nyakából is ömlött a vér. A gazdi hamar állatorvoshoz vitte a kutyát, így a gyors beavatkozásnak köszönhetően megmentették Slider életét.

A gazda később a szomszédjától tudta meg, hogy a kerítésen belülről ugató kutyáját megszúrta egy agresszív férfi, ak még az állat nyelvét is elvágta. Bár a nő rákiáltott, hogy fejezze be, mert rendőrt hív, a férfi csak idegesebb lett, és őt is megfenyegette.

A rendőrök szerencsére hamar elkapták a támadót, aki garázdaság és állatkínzás miatt felelhet majd.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Legyen ez intő jel! NE így kösd be gyermekedet az autóba!

Edit

“Bűnügyi sarok”: legfrissebb bűnügyi hírek, és díjkitűzés: 500.000.- Ft (Ötszázezer forint) a nyomravezetőnek (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Hétfő óta keresik az eltűnt Petőcz Pétert (Osszátok meg, legalább ezzel segítsünk! Hirmagazin.eu)

Géza