Főoldal » Brutális sztori: Véresre verték a Viszkist
Bulvár

Brutális sztori: Véresre verték a Viszkist

Kis híján tragédiába torkollt Ambrus Attila felvidéki útja. Először beszélt az ijesztő részletekről.

Ambrus Attila a Felvidéken járt, ahol folytatta A Viszkis című magyar film népszerűsítő előadás-sorozatát, pedig elmondása szerint nincsenek jó emlékei északi szomszédainkról.

„A 90-es években többször jártunk a Felvidéken barátságos jégkorongmeccseken, amik minden alkalommal vérengzésbe torkolltak. Az ellenfeleink szintén félamatőr, melós csávók voltak, és nem igazán tetszett nekik, ha egy magyar csapat legyőzte őket. A szemtől szemben, puszta kézzel verekedés helyett pedig hokiütőkkel támadtak, meg azzal, ami a kezük ügyébe került” – mesélte a Borsnak a Viszkis, aki elmondta, egyik alkalommal majdnem tragédia történt.

„Egy ilyen edzőmeccs balhé után két csapattársammal egy nyitrai szórakozóhelyen kötöttünk ki, és az egyik srác kicsit túlitta magát, majd átrendezte a berendezést a vécében. Erre a helyi erők elkezdték gyepálni, és bár próbáltuk megvédeni, tizenöt kigyúrt állat baseballütőkkel és tonfákkal sz*rrá vert minket.”

Engem annyira elvertek, hogy a fejemből ömlött a vér, és a harmadik kórházban már a rendőröknek kellett könyörögniük, hogy valaki lásson el végre

– emlékezett vissza Ambrus, akit azért nem voltak hajlandóak ellátni az orvosok, mert magyar állampolgár.

„Az volt a szerencse, hogy nem volt ott a diszkóban az egész szlovák csapat, mert akkor ott halok meg” – tette hozzá a Viszkis, akit ma is kísért az átok, hiszen komáromi előadása után megbüntették a helyi közteresek, kerékbilincset kapott.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Ezt gondolja valójában férjéről a latin szépség

info

Megvan az idei Darwin Díj! Betörés közben a társát törte össze az ablak helyett! (A cikk videót tartalmaz)

Géza

A szíve teljesen összetört – már nincs visszaút ebből a szakításból

info