Hirmagazin.eu
Főoldal » Brutális részletek derültek ki az óbudai gyilkosságról: összeroncsolták és maró anyaggal locsolták le a holtan talált nő fejét
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Brutális részletek derültek ki az óbudai gyilkosságról: összeroncsolták és maró anyaggal locsolták le a holtan talált nő fejét

Budapest — Döbbenetes részleteket tudott meg a Blikk arról a női holttestről, amelyet egy kertész talált szombaton Óbudán, a Ladik utca egyik elhagyatott házának első emeletén.

Értesülésünk szerint a 20-40 év közötti nő fejét gyilkosa annyira összeroncsolta, hogy teljesen felismerhetetlenné vált.

Nem kizárt, hogy valamilyen maró, vegyi anyaggal lelocsolta, hogy célját elérje. Ez nagyban nehezíti a rendőrség munkáját is az áldozat azonosításában.

 A bűncselekményre úgy derült fény, hogy egy férfi füvet nyírt a házhoz tartozó kertben és valahogy észrevette a holttestet. Akkor azonnal értesítette a tulajdonost, aki hívta a rendőrséget.

Mivel a kertből nem lehet fellátni az emeletre, annak ellenére sem, hogy az ablakok ki vannak törve, elképzelhető, a munkás az orrfacsaró bűz miatt ment be a házba. Így viszont az sem kizárt, hogy a holttest már jó ideje az épületben volt.

– A rendelkezésre álló adatok szerint a nőn bántalmazás nyomai voltak megtalálhatóak, személyazonossága egyelőre nem ismert, azonosítása folyamatban van.

A BRFK életvédelmi osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – olvasható a rendőrség közleményében.

Az ingatlan jóval korábban egy cég tulajdonában volt, ma már azonban teljesen lepusztult az épület és a kert is. A házat falapokból összetákolt kerítés választja el az úttesttől, amelyen szinte egyetlen szabad centiméter sincs, ahol nincs graffitivel összefújva. A gyilkosság óta rendőrök vigyázzák az épületet.

– Úgy tudom, hogy egy befektetői csoport vette meg, ahogy a szomszédos telkeket is. Állítólag plázát akartak építeni, de végül nem lett belőle semmi. Itt sétáltatok kutyát mindennap, rendszeresen látom, hogy kétes alakok jönnek-mennek a telken és a betört ablakú házban is. Hiába nincsenek itt lakóházak, hatalmas a jövés-menés szinte egész nap.

Főleg éjjel megy a vircsaft, állandó a kiabálás. A közelben élők nagy ívben kerülik a környéket, hiszen a csövesek és a drogosok többször is inzultálták már őket – fakadt ki a közeli lakótelepen élő középkorú férfi.

A Blikk információi szerint a megölt nőre hiányos öltözetben találtak rá, testét csak egy póló és egy alsónemű fedte. Nem kizárt, hogy a támadó halála előtt megbecstelenítette áldozatát.

– Ha az elkövető szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolja áldozata fejét, az arra utal, hogy szeretné minél jobban megnehezíteni a rendőrség munkáját. Azt akarja, ne jöjjenek rá, hogy ki a sértett, és így reményei szerint hozzá sem jutnak el a nyomozók – mondta lapunknak dr. Végh József kriminálpszichológus.

Így mar a sav 

Agresszív savas-lúgos anyagok bőrre kerülésekor erős helyi hőhatás keletkezik, végül a behatás mértékétől függően különböző nagyságú és súlyosságú bőrelhalás, nekrózis alakul ki. Abban az esetben, ha hosszabb ideig vagy nagy felületen érintkezik a káros anyag (főleg ha koncentrátum) a bőrrel, halált is okozhat.

blikk

Hasonló hírek

Halálos vonatgázolás Budapest határában

Géza

15 évet kaphat a gyerekeit erőszakoló magyar rendőrgyilkos

Géza

Nagyon figyeljetek oda, ha az Extreme Digitaltól kaptok levelet

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------