Hirmagazin.eu
Főoldal » Brutális részletek a káldi gyilkosság kapcsán: anyák napi ünnepség után végezte ki Zsanettet a fia
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Brutális részletek a káldi gyilkosság kapcsán: anyák napi ünnepség után végezte ki Zsanettet a fia

Káld — Visszafordították az érkező gyermekeket péntek reggel a káldi óvodából, az éjszaka ugyanis szörnyű vérengzés volt az intézménnyel egybeépített evangélikus egyházi bérlakásban.

Az ott élő G. Krisztián (20) késsel támadt az édesanyjára, Sz. Zsanettre, akit kegyetlenül lemészárolt. Mindössze tizenöt éves öccse az anyjuk segítségére sietett, ám az őrjöngő fiú őt sem kímélte.

Döbbenet, de a családirtás alatt Zsanett élettársa és négy másik gyermeke: a 13, a 7, a 4 és a 1,5 éves kicsi a férfival békésen aludt a szomszéd szobában.

G. Krisztián (20) késsel rontott rá rokonaira/ Fotó: Facebook

Az öt nagyobb gyermek Zsanett első házasságából született. Tatabányán éltek, ott ismerkedett meg a káldi származású emberrel. A két kisebb lánynak ő az édesapja. Egy évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy a Vas megyei kistelepülésre költöznek. Krisztiánt, a nagyfiút hamar megismerte a környék: nem dolgozott, folyamatosan fekete ruhákban járt, a játszótéren aludt, a gyerekeket ijesztgette, az autósokat késsel riogatta. Drogot használt, és többször is megfordult a pszichiátrián, volt, hogy a rendőrök vitték be. Nemrégiben udvarolni szeretett volna egy közelben lakó lánynak, ám amikor az visszautasította, kővel betörte az ablakukat, majd a kisebb testvéreit rémisztgette.

Zsanették a tragédia napján is kihívták a rendőröket, a fiú ugyanis mindenkitől elvette a mobiltelefonját, és tartottak tőle, hogy elmérgesedik a helyzet.

Húszéves fia szíven szúrta Sz. Zsanettet/ Fotó: Facebook

A hétgyermekes anyuka épp emiatt nehéz szívvel ment el elsős kisfia anyák napi ünnepségére, és a délután folyamán is zaklatott volt. Mint kiderült, nem ok nélkül: nagyfia ördögi tervet eszelt ki. Megvárta, míg a nevelőapja elaludt, majd támadásba lendült: szíven szúrta az anyját, aztán a testvérére rontott.

Amikor Zsanett élettársa ráeszmélt, hogy mi történt az otthonában, azonnal értesítette a rendőröket és a mentőket. Az asszony életét már nem sikerültmegmenteni, megszurkált fia pedig intenzív osztályra került. Krisztiánt a rendőrök Káldtól 20 kilométerre, a 834-es út mentén sétálva, Celldömölk közelében fogták el.

A szurkáló a testvérét is megsebezte, amikor az az anyját védte volna/ Fotó: Facebook

A nő párja és a gyerekek az éjszakát a család egyik jóbarátjánál töltötték. Úgy tudjuk, a kisebbek nem fogták fel a történteket, a két nagyobbik viszont teljesen összetört. A férfit szintén nagyon megviselték a történtek: amikor telefonon utolértük, nem akart nyilatkozni.

Legtöbbször a pár támad

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint a hozzátartozók ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények legnagyobb része testi sértés, 1,5 százaléka pedig emberölés. A legtöbbször a partner az elkövető, az esetek 20 százalékában a gyermek vagy az unoka.

blikk

Hasonló hírek

Halálos közlekedési baleset tegnap

Géza

Ez nem békés, hanem agresszív, nem tüntetés, hanem lázítás, nem törvényes, hanem törvénytelen!

Géza

Kamionban bújtak meg

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!