Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Brutális: pincéjében rejtegette a holttestet egy szabolcsi férfi – VIDEÓ

Sírva röhögtek a rendőrök, mikor kiderült, ki a betörő

Beismerő vallomást tett az elkövető.

Beismerő vallomást tett az a komlói lakos, aki szögvassal több alkalommal fejbe ütötte azt a 61 éves férfit, aki befogadta az otthonába. A bűncselekmény elkövetésével az 53 éves L. Tibort gyanúsítják, aki a nyári konyhában vágta fejbe az áldozatot, aztán hetekig annak hulláját a pincéjében tárolta.

Brutális pincéjében rejtegette a holttestet egy szabolcsi férfi - VIDEÓ

Az áldozat egyik hozzátartozója jelentette be a férfi eltűnését a záhonyi kapitányságon március 1-én. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és visszatérően ellenőrizték az illető lakcímét. Az eltűnt férfira március 5-én holtan találtak rá a lakóházához tartozó nyári konyha pincéjében – írja a police.hu.  Megállapították, hogy halálát idegenkezűség okozta.

Brutális pincéjében rejtegette a holttestet egy szabolcsi férfi - VIDEÓ 1

A rendőrök L. Tibort a helyszínen elfogták, majd előállították és kihallgatták. A férfi részletes beismerő vallomást tett: elmondta, hogy február 8-án a tulajdonost a nyári konyhában előzetes szóváltást követően egy szögvassal több alkalommal fejbe ütötte. A holttestet végül a nyári konyha épülete alatti pincében rejtette el, amelyet lakattal lezárt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Brutális pincéjében rejtegette a holttestet egy szabolcsi férfi - VIDEÓ 2

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

19 illegális bevándorlót találtak egy tehervagonban Kelebiánál

Edit

Kilenc elfogatóparancs volt ellene (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Példátlan haláleset Pápán – beszorult a feje a 18 éves fiúnak

Edit