Image default

Beismerő vallomást tett az elkövető.

Beismerő vallomást tett az a komlói lakos, aki szögvassal több alkalommal fejbe ütötte azt a 61 éves férfit, aki befogadta az otthonába. A bűncselekmény elkövetésével az 53 éves L. Tibort gyanúsítják, aki a nyári konyhában vágta fejbe az áldozatot, aztán hetekig annak hulláját a pincéjében tárolta.

Brutális pincéjében rejtegette a holttestet egy szabolcsi férfi - VIDEÓ

Az áldozat egyik hozzátartozója jelentette be a férfi eltűnését a záhonyi kapitányságon március 1-én. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és visszatérően ellenőrizték az illető lakcímét. Az eltűnt férfira március 5-én holtan találtak rá a lakóházához tartozó nyári konyha pincéjében – írja a police.hu.  Megállapították, hogy halálát idegenkezűség okozta.

Brutális pincéjében rejtegette a holttestet egy szabolcsi férfi - VIDEÓ 1

A rendőrök L. Tibort a helyszínen elfogták, majd előállították és kihallgatták. A férfi részletes beismerő vallomást tett: elmondta, hogy február 8-án a tulajdonost a nyári konyhában előzetes szóváltást követően egy szögvassal több alkalommal fejbe ütötte. A holttestet végül a nyári konyha épülete alatti pincében rejtette el, amelyet lakattal lezárt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Brutális pincéjében rejtegette a holttestet egy szabolcsi férfi - VIDEÓ 2

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Meghalt egy férfi egy kigyulladt házban Szentesen

info

Öt év börtönre ítéltek egy iraki férfit embercsempészet miatt

Edit

Brutális kegyetlenség: rendszeresen erőszakolta barátnőjét a magyar sportoló (18+)

Géza