Image default
Külföld

Brutális módon gyilkolta meg a 14 éves lányt ez a fiatal fiú, majd megdöbbentő dolgot művelt a holttesttel

Wolverhampton – Brutálisan meggyilkolt egy 16 éves fiú egy 14 éves lányt a wolwerhamptoni parkban, a fiú aztán a lány holttestével szexelt is.

Metro írása szerint bűnösnek találta a bíróság azt a 16 éves fiút, aki megerőszakolt, majd meg is ölt egy 14 éves iskolás lányt még áprilisban.Viktorija Sokolova holttestét a wolverhamptoni parkban találták meg, az egyik padnak volt nekitámasztva.

Úgy tudni, Viktorija Sokolova a halála előtti éjszakán kiszökött a fiúhoz, akivel már egy ideje beszélgetett a Facebook-on. A találkozó alkalmával a fiú akkora ütést mért a lányra egy kalapáccsal – amit sosem találtak meg –, hogy két fogát is kiverte. A horrorisztikus támadásban koponyáján kívül a gerince is súlyosan megsérült, a testén ejtett sebekből pedig ömlött a vér.

A videó itt érhető ell!

A fiút – akit korából kifolyólag nem neveznek meg, tagadja, hogy megölte volna a 14 éves lányt – életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A hírportál továbbá arról is ír, hogy miután megölte Viktorija Sokolovát, a lány élettelen testével szexelt is. Úgy tudni, a támadás mögött szexuális indíték áll.

A bíróság úgy tudja, a 16 éves fiúnál korábban szorongást, és depressziót állapítottak meg. Április 13-i letartóztatásánál azonban azt mondta a rendőröknek, semmi köze nincs Viktorija Sokolova meggyilkolásához.

Forrás: Blikk.hu

Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

A franciáknál nem lesz korlátlan befogadás

Edit

Rejtély: még mindig senki nem tudja, mi történt a milliárdos lezuhant helikopterén ülőkkel – részletek

Mazsi

Az Egyesült Államok felszólította Oroszországot, hogy zárja be főkonzulátusát San Franciscóban

Géza