Hirmagazin.eu
Főoldal » Brutális migránstámadás a szomszédunkban
Külföld

Brutális migránstámadás a szomszédunkban

Iráni, palesztin és líbiai “fiatalok” agyba-főbe vetek egy szerb férfit. Nevetséges indokkal, nevetséges büntetést kaptak érte. Az eset soha nem derült volna ki, ha egy járókelő az utcán meg nem találja a bírósági végzést…

Március végén hajnali 4 órakor három, különböző nemzetiségű migráns a szerbiai Loznica közelében körbevett egy autót, amelyben két szerb állampolgár, Milos Kovacevic és Jovica Filipovic ült. Ököllel ütni kezdték a karosszériát, mire Kovacevic kiszállt a kocsiból.

Ekkor a csoportból

Mouhamad Saida palesztin „gyermekmenekült“ úgy fejbe vágta, hogy elterült az aszfalton. A többiek ráugrottak és minden ok nélkül ütni-verni kezdték, majd elszeleltek.

Később a rendőrség elfogta a támadókat, de a bírói eljárás során – elég furcsa módon – a “közrend és a nyugalom megzavarásának”címén nevetséges büntetéseket szabtak ki rájuk. A 17 éves palesztin fiatalkorút 5 öt nap elzárásra, míg a bűntársait, a 19 éves líbiai állampolgárságú Anis Omart és a 25 éves iráni állampolgárságú Amin Wahabot 10 napi elzárásra ítélték.

Az esetre talán soha nem derült volna fény, ha a járókelők nem akadnak rá az úton heverő, darabokra tépett bírósági végzésre.

Brutális migránstámadás a szomszédunkban

Forrás: Ripost/ Delhir.info

 

Hasonló hírek

Orbán Viktort védi az EP elnökségének tagja

Edit

Franciaország légi csapásokat fontolgat Szíriában

Edit

Itt a megoldás! Így semmisítik meg az Iszlám Államot a világhatalmak!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------