Image default
Külföld

Brutális migránstámadás a szomszédunkban

Iráni, palesztin és líbiai “fiatalok” agyba-főbe vetek egy szerb férfit. Nevetséges indokkal, nevetséges büntetést kaptak érte. Az eset soha nem derült volna ki, ha egy járókelő az utcán meg nem találja a bírósági végzést…

Március végén hajnali 4 órakor három, különböző nemzetiségű migráns a szerbiai Loznica közelében körbevett egy autót, amelyben két szerb állampolgár, Milos Kovacevic és Jovica Filipovic ült. Ököllel ütni kezdték a karosszériát, mire Kovacevic kiszállt a kocsiból.

Ekkor a csoportból

Mouhamad Saida palesztin „gyermekmenekült“ úgy fejbe vágta, hogy elterült az aszfalton. A többiek ráugrottak és minden ok nélkül ütni-verni kezdték, majd elszeleltek.

Később a rendőrség elfogta a támadókat, de a bírói eljárás során – elég furcsa módon – a “közrend és a nyugalom megzavarásának”címén nevetséges büntetéseket szabtak ki rájuk. A 17 éves palesztin fiatalkorút 5 öt nap elzárásra, míg a bűntársait, a 19 éves líbiai állampolgárságú Anis Omart és a 25 éves iráni állampolgárságú Amin Wahabot 10 napi elzárásra ítélték.

Az esetre talán soha nem derült volna fény, ha a járókelők nem akadnak rá az úton heverő, darabokra tépett bírósági végzésre.

Brutális migránstámadás a szomszédunkban

Forrás: Ripost/ Delhir.info

 

Hasonló hírek

Előkerült a mérget ivó háborús bűnös végrendelete

Géza

Itt a válasz, miért Európába jönnek a muszlim migránsok, és miért nem mennek pl. Oroszországba, Arábiába, Kínába? Hirmagazin.eu

Géza

Balog Zoltán: mikor beszélünk végre az európai polgárok biztonságáról?

Edit