Image default
Külföld

Brutális migráns-gyilkosság! Elkábítottak, megerőszakoltak és megöltek egy fiatal lányt Olaszországban a migránsok! Oszd meg!

Őrizetbe vettek Olaszországban három afrikai bevándorlót, akik a gyanú szerint droggal elkábítottak, csoportosan megerőszakoltak és megöltek egy 16 éves olasz lányt.

Negyedik társukat még keresik. A gyilkosság az egyik bulinegyedben történt múlt héten. Matteo Salvini olasz belügyminiszter „féregnek” nevezte a gyilkosokat.

Az olasz rendőrséget szerdán késő éjjel hívták ki egy római címre. A nyomozók, kommandósok és az ügyészség emberei megrohamozták az épületet, majd pár perc múlva bilincsben vezettek el egy 26 éves és egy 43 éves szenegáli férfit. Mindketten illegális bevándorlók, egyiküknél sem voltak papírok. Azzal vádolják őket, hogy megölték a 16 éves Desiree Mariottinit – közölte az M1 Híradója.

A harmadik feltételezett elkövetőt, egy 46 éves nigériai migránst már korábban elfogták, őt a bíróságon kihallgatták. Negyedik társukat még nagy erőkkel keresi a rendőrség.

A vád szerint a tinédzser lányt droggal elkábították, csoportosan megerőszakolták, majd hidegvérrel végeztek vele, holttestére két nappal később találtak rá a római San Lorenzo bulinegyed egyik elhagyatott épületében. Az egész környék a kábítószeresek, a hajléktalanok és a bevándorlók menedékhelyeként közismert az olasz fővárosban.

Több százan demonstrálnak San Lorenzóban

A fiatal lány tragikus sorsa felkorbácsolta az indulatokat. A tinédzser halála óta százak demonstrálnak San Lorenzóban, azt követelve, hogy a hatóságok számolják fel a Termini pályaudvar melletti negyedben a drogkereskedelmet. És követelték, hogy távolítsák el az illegális bevándorlókat a környékről.

A római városvezetés azonnali alkoholtilalmat rendelt el este 9 órától a bulinegyedben. Továbbá kérte, hogy a fiatal lányok, ha csak tehetik, kerüljék el a veszélyes környéket.

Szigorú büntetéssel kell sújtani az elkövetőket

A nőknek ezentúl nagyon kell vigyázniuk, ha szórakozni mennek, az ilyen elkövetőknek pedig nagyon szigorú büntetést kell adni – mondta el az olasz közigazgatási miniszter, aki korábban büntetőjogi ügyvédként is dolgozott.

Szerdán a gyilkosság helyszínére látogatott Matteo Salvini olasz belügyminiszter is, és lerótta kegyeletét. A közösségi oldalán úgy fogalmazott, a borzalmas bűncselekményt elkövető „férgek” semmilyen büntetési engedményt nem kapnak majd.

Idén már nem ez az első migránsok által elkövetett erőszakos emberölés Olaszországban. Januárban Maceratában szintén fiatal lányt gyilkoltak meg, és holtestét feldarabolták nigériai illegális bevándorlók.

Forrás: M1

Hasonló hírek

Nyílt levelet adott ki Michael Schumacher családja! Oszd meg!

Géza

Észak-Korea megerősítette Kim és Putyin találkozóját

Géza

Moszkvában csörgött a washingtoni telefon

Edit