Image default
Külföld

Brutális: leütötte majd a kocsija után kötötte szomszédját egy férfi – közel két kilométeren át vontatta maga mögött

A szlovákiai Poriadie község közelében egy szemtanú riasztotta a rendőrséget a brutális gyilkossághoz, amelynek fültanúja volt. Ugyanis meghallotta a két férfi veszekedését, illetve azt, amikor egyikük a vita hevében leüti a másikat egy tompa tárggyal.

Úgy tudni miután a szomszéd leütötte vitapartnerét, az autója mögé kötött és majd két kilométeren keresztül húzta az erdei úton. Az eszméletlen férfi minden bizonnyal már életét vesztette mire megállt a kocsijával a szomszédja, aki ezért a holtestet az erdőben található tóba hajította.

A feljelentés alapján a rendőrök nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után elkapták a férfit, akinek ezután átkutatták otthonát. A házban a gyilkos fia arról számolt be a nyomozóknak, hogy apja és a szomszédjuk között már régóta tartott a konfliktus. A fiú azt is elárulta, az egész azzal, kezdődött, hogy apja nem volt hajlandó eladni a ház felét az szomszédjuknak – számolt be róla a parameter.sk oldala. Arra a fiú azonban nem tudott magyarázatot adni, hogy végül miért ölte meg apja a másik férfit.

A gyilkosság napján a szemtanú vallomása szerint a sértett szomszéd azzal ment át, hogy szóvá tegye az idős férfi hangos zenehallgatását,. A dolgok ezután vettek tragikus fordulatot.

Az idős férfi ellen gyilkosság vádjával indul eljárás.  

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Így menti meg a perverzektől a kisgyerekeket ez az okos kutya

Mazsi

Egy iszlám szervezet tiltakozott Fico kijelentése miatt

info

Drónt vetett be az Iszlám Állam Irakban

Mazsi