Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Brutális kivégzés Borsodban – előzetesben a gyilkosok (Olvasd el és nézd meg!)
Rendőrség. Kép: police.hu

Brutális kivégzés Borsodban – előzetesben a gyilkosok (Olvasd el és nézd meg!)

Hirdetés

Barátnőjének végig kellett néznie a fiatalember megölését.

Mint korábban megírtuk, borzalmas gyilkosság történt a Borsod megyei Dövényben. Négy embert, köztük két nőt gyanúsít a rendőrség. Emberölés miatt folytat nyomoznak egy 40 éves dövényi férfi és 35 éves élettársa, valamint egy 29 éves putnoki férfi ellen. Negyedik társukat bűnpártolással gyanúsítja a hatóság.

Egy kocsmai vita után kocsiba ültették áldozatukat és barátnőjét, aki az RTL Híradónak mesélt az átélt borzalmakról. Szerinte a gyanúsítottak és az áldozat alig ismerték egymást. A rendőrség szerint a dövényi vendéglátóhelyen összevesztek, majd látszólag kibékültek, közösen ültek autóba.

A barátnő szerint ezután egy pincébe vitték őket, ahol a fiatalembert a két férfi és az egyik nő karddal és tucatnyi késszúrással kivégezték, közben őt arra kényszerítették, hogy végignézze az egészet.A nőt elengedték, de életveszélyesen megfenyegették, másnap mégis elment a rendőrségre. A bíróság még csütörtökön elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását. 

Forrás: 24.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: