Hirmagazin.eu
Főoldal » Brutális gyilkosság: Ezért ölte meg terhes feleségét és két kislányát
Külföld

Brutális gyilkosság: Ezért ölte meg terhes feleségét és két kislányát

Bűnösnek vallotta magát családja lemészárlásában a 33 éves John Watts, aki feleségét, meg nem született fiát és két kislányát ölte meg, hogy szeretőjével új életet kezdhessen.

Ötszörös életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték hétfőn a 33 éves John Watts-t, amiért megölte terhes feleségét Shanannt, a négyéves Bellát, és a hároméves Celeste-et, illetve közvetett módon meg nem született fiát, Nicót is.

A most nyilvánosságra került 2000 oldalnyi nyomozati anyag között eddig nem ismert dokumentumokat is megszerzett a CBS4 News, köztük egy, a férfi szeretőjével, Nichol Kessingerrel készült interjút is. A jelentés megállapítja, hogy Shanann egy videofelvétellel tudatta a férfival, hogy ismét állapotos, de ekkor még semmi előjele nem volt a családi tragédiának, viszont három héttel később már olyan üzeneteket váltottak egymás között, ami a kapcsolatuk széthullását jelezte.

Eszerint Shanann megtudhatta, hogy férje félrelép, mert ezt írta neki: „Hogyan hajthatod álomra a fejed? A házasságunk darabjaira hullik, te pedig képes vagy aludni.” A férfi szeretője, Kessinger azt mondta a rendőrségnek, hogy Watts anyagi problémákkal küzdött, és nem tudta, hogyan fogja eltartani harmadik gyermekét.

A nő szerint Watts és 34 éves felesége kapcsolata „nem ment túl jól”, pénzügyeik sosem voltak rendben. A szerető szerint a Shanann nem vett tudomást a pénzügyi problémákról, ennek ellenére Nicholnak a férfi azt mondta, hogy szeretne harmadik gyereket, méghozzá egy fiút. Kessinger úgy véli, nem titkos kapcsolatuk volt a férfi indítéka a gyilkosságra, de „felgyorsította a folyamatot.” A rendőröknek azt vallotta, hogy a pénz tehető felelőssé a gyilkosságokért.

Az ügyészek ezt másként látták, szerintük a férfi motivációja az a vágy volt, hogy új életet kezdhessen Kessingerrel, akivel két hónapig járt titokban. Wattsra az ügyészség hétfőn csak azért nem kért halálbüntetést, mert a férfi beismerte a gyilkosságokat.

Az ügyben eljáró Marcelo Kopcow bíró a Weld megyei kerületi bíróságon tartott tárgyaláson elmondta, hogy 17 éves pályafutása alatt ez volt a legembertelenebb és legördögibb bűntett, amivel találkozott. A gyilkosságokat értelmetlennek nevezte és megvetendőnek, ahogyan az áldozatok holttestét egy olajmezőn rejtette el a gyilkosuk csak azért, hogy folytathassa romantikus kapcsolatát szeretőjével.

Kopocow bíró három egymást követő és két párhuzamos életfogytig tartó büntetésre ítélte a férfit, akit nem helyezhetnek soha szabadlábra, egész életét a börtönben fogja eltölteni. Ráadásul további 48 évet rótt ki a férfira meg nem született fia halála miatt, akit Nico Lee-nek hívtak volna, illetve még 36 évet a holttestek meggyalázásáért.

Shanann apja, Frank Rzucek a bíróságon elmondta, hogy állapotos lányát és unokái életét egy „gonosz, szívtelen szörnyeteg vette el”, aki csak úgy „kihajította élettelen testüket, mint egy zsák szemetet.” Hozzátette: “Csak Isten tudja, mi történt aznap éjjel, de az élet soha nem lesz ugyanaz.”

A férfi akkor vált gyanússá, amikor Shanannt édesapja augusztusban nem tudta elérni, és aggasztotta, hogy harmadik gyermekével állapotos lánya kihagyta a kötelező orvosi vizsgálatot. Először a helyi rendőrség kezdett vizsgálódni az ügyben, majd bevonták a coloradói nyomozókat, illetve az FBI-t is. Watts eleinte úgy tett, mintha felesége elhagyta volna lányaival együtt, és érzelmes monológot adott elő a városi tévében, kérve Shanannt, hogy hozza vissza a lányokat.

Pár nap múlva aztán a 33 éves férfit letartóztatták, és a családja meggyilkolásával vádolták. A bírósági feljegyzések szerint Watts elismerte a rendőrségnek, hogy megölte a feleségét. Azt mondta a nyomozóknak, hogy azután fojtotta meg a nőt, miután rájött, hogy Shanann megfojtotta két lányukat. Az ügyészek szerint Watts vallomása lapos hazugság volt, a lányok holttestét ugyanis egy olajszállító tartályba rejtették, ami Watts cégének a tulajdonában levő ingatlanon állt egészen a letartóztatásig.

A férfi feleségét egy sekély sírban temette el.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Az Iszlám Állam vezetője harcra szólít “Isten ellenségei” ellen

Edit

Leszúrt egy norvég bolti eladót egy afgán tinédzser!

Mazsi

Saját édesapja lőtte fejbe a tinilányt karácsonykor!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------