Hirmagazin.eu
Főoldal » Brutális gyilkosság Budapesten: embertelen kegyetlenséggel végzett a nagynénjével a fiatal drogos – És nem lehet börtönbe küldeni
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Brutális gyilkosság Budapesten: embertelen kegyetlenséggel végzett a nagynénjével a fiatal drogos – És nem lehet börtönbe küldeni

A férfi embertelen módon végzett nagynénjével, a Fővárosi Főügyészség vádiratában most a kényszergyógykezelésére tett indítványt. A férfi ugyanis kórós elmeállapota miatt nem büntethető.

A Fővárosi Főügyészség vádirata szerint egy huszonnégy éves, drogos életmódot folytató férfi a vádlott. A kábítószert sokszor a nagynénjétől kért pénzből vette meg. A 49 éves nő azért adott neki pénzt, mert félt attól, hogy megöli őt.

A férfi 2019. július 4-én a kora esti órákban megjelent nagynénje XVIII. kerületi lakóhelyén azzal a szándékkal, hogy végezzen a nővel, nem tetszett neki ugyanis, ahogy a nő korábban viselkedett vele.

Miután nagynénje a kopogására ajtót nyitott, a férfi rátámadt, majd az átlagosat jelentősen meghaladó mértékű fájdalmat okozva bántalmazta egy kalapáccsal és egy szerszámnyéllel. A verésbe a nő belehalt.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

Az ügyészség – mivel a vádlott olyan kóros elmeállapotban szenved, amely miatt a törvény nem teszi lehetővé a büntethetőségét – indítványozta, hogy a bíróság mentse fel a férfit, ám a bűnismétlés veszélye miatt rendelje el kényszergyógykezelését.

A vádlott jelenleg előzetes kényszergyógykezelés alatt áll.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Blikk

Hasonló hírek

Hatalmas bajban van Karácsony Gergely – Karácsony készülhet a magyarázkodásra: Hivatali visszaélés miatt nyomoz a zuglói sportcentrum ügyében a rendőrség

Géza

Kétségbeesett nyílt levélben kér segítséget az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán felesége

Géza

Házba hajtott egy betonmixer Budafokon (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!