Főoldal » Brutális erőszak sokkolta Finnországot! Oszd meg!
Külföld

Brutális erőszak sokkolta Finnországot! Oszd meg!

A német rendőrök még mindig keresik az októberi, freiburgi csoportos nemi erőszak néhány résztvevőjét. A friss hírek szerint már kilenc embert fogtak el, keresik a tízediket.

Közben Finnországot is sokkolta egy „külföldiek” által elkövetett csoportok erőszak.

Hét férfit vettek őrizetbe egy kiskorú finn lány megerőszakolásáért, de több elkövető is lehet – ezzel a címmel írt cikket az egyik finn napilap. Az Iltalehti úgy tudja, hét – ahogyan a rendőrségi közleményben is olvasható – külföldön született, 20 és 30 év körüli férfi hónapokon át, rendszeresen szexuális erőszakot követett el egy kiskorú lányon.

A hírről egy másik lap is tudósított, amely rendőrségi forrásból megtudta, hogy a kislány mindössze 10 éves volt, az erőszak pedig egy lakásban zajlott, szinte egész ősszel. A lap azt is megtudta, hogy az ügyről a rendőrséget nem a kisgyermek szülei értesítették, de azt nem hozták nyilvánosságra, hogyan értesültek róla. Arról sem beszéltek, hogyan kerültek a migránsok kapcsolatba a lánnyal.

A lap azt is írja, hogy nem sokkal korábban öt afgán megerőszakolt egy 19 éves lányt egy nyugat-finnországi városban. Az áldozat nem sokkal később öngyilkosságot kísérelt meg.

Két hónappal ezelőtt hasonló eset történt a németországi Freiburgban. Egy 18 éves lányt parti droggal elkábított egy szír migráns. Majd felhívta barátait, egy német állampolgárt és hat szírt, ezután közösen brutálisan megerőszakolták a lányt. A rendőrök gyorsan elfogták őket, mindannyiuk DNS-mintája ugyanis benne volt a rendszerben.

Mint kiderült, rendszeresen követtek el erőszakos bűncselekményeket, és a rendőrök már szinte névről ismerték valamennyiüket. Már akkor tudni lehetett, hogy biztosan többen voltak az elkövetők.  A múlt héten önként jelentkezett is egy 18 éves menedékkérő. Mostanra egyébként újabb ismeretlen DNS-t is sikerült azonosítani, így jelenleg már a 10. elkövető után folyik a hajtóvadászat.

A nyomozók azonban úgy vélik, még ezzel sem lesz vége. Az igazságügyi orvosszakértők ugyanis úgy számolnak, akár 15-en is lehettek azok a migránsok, akik tömegesen és brutálisan megerőszakolták az elkábított, magatehetetlen német tinédzserlányt.

Forrás: M1

Hasonló hírek

A spanyol kormányfő nem ért egyet a magyar intézkedésekkel

info

Heves harcok Kelet-Ukrajnában

info

Megfenyegették a terroristák Németországot és Ausztriát! 18+

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------