Image default
Külföld

Brutális erőszak sokkolta Finnországot! Oszd meg!

A német rendőrök még mindig keresik az októberi, freiburgi csoportos nemi erőszak néhány résztvevőjét. A friss hírek szerint már kilenc embert fogtak el, keresik a tízediket.

Közben Finnországot is sokkolta egy „külföldiek” által elkövetett csoportok erőszak.

Hét férfit vettek őrizetbe egy kiskorú finn lány megerőszakolásáért, de több elkövető is lehet – ezzel a címmel írt cikket az egyik finn napilap. Az Iltalehti úgy tudja, hét – ahogyan a rendőrségi közleményben is olvasható – külföldön született, 20 és 30 év körüli férfi hónapokon át, rendszeresen szexuális erőszakot követett el egy kiskorú lányon.

A hírről egy másik lap is tudósított, amely rendőrségi forrásból megtudta, hogy a kislány mindössze 10 éves volt, az erőszak pedig egy lakásban zajlott, szinte egész ősszel. A lap azt is megtudta, hogy az ügyről a rendőrséget nem a kisgyermek szülei értesítették, de azt nem hozták nyilvánosságra, hogyan értesültek róla. Arról sem beszéltek, hogyan kerültek a migránsok kapcsolatba a lánnyal.

A lap azt is írja, hogy nem sokkal korábban öt afgán megerőszakolt egy 19 éves lányt egy nyugat-finnországi városban. Az áldozat nem sokkal később öngyilkosságot kísérelt meg.

Két hónappal ezelőtt hasonló eset történt a németországi Freiburgban. Egy 18 éves lányt parti droggal elkábított egy szír migráns. Majd felhívta barátait, egy német állampolgárt és hat szírt, ezután közösen brutálisan megerőszakolták a lányt. A rendőrök gyorsan elfogták őket, mindannyiuk DNS-mintája ugyanis benne volt a rendszerben.

Mint kiderült, rendszeresen követtek el erőszakos bűncselekményeket, és a rendőrök már szinte névről ismerték valamennyiüket. Már akkor tudni lehetett, hogy biztosan többen voltak az elkövetők.  A múlt héten önként jelentkezett is egy 18 éves menedékkérő. Mostanra egyébként újabb ismeretlen DNS-t is sikerült azonosítani, így jelenleg már a 10. elkövető után folyik a hajtóvadászat.

A nyomozók azonban úgy vélik, még ezzel sem lesz vége. Az igazságügyi orvosszakértők ugyanis úgy számolnak, akár 15-en is lehettek azok a migránsok, akik tömegesen és brutálisan megerőszakolták az elkábított, magatehetetlen német tinédzserlányt.

Forrás: M1

Hasonló hírek

Trump szerint az emberek fellázadnának, ha őt eltávolítanák

Géza

Donald Trump szándékos torzításokkal vádolja a Google-t

Mazsi

A németek többsége a terrorveszély növekedésétől tart

Edit