Image default
Külföld

Brutális autósüldözés végződött durván Amerikában – videók

Egy 22 éves, fegyveres autótolvajt üldöztek a floridai rendőrök múlt vasárnap, miután az egy lopott Ford pickuppal nem állt meg egy ellenőrzésnél.

A több mint 20 perces felvétel a bűnöző kétségbeesett menekülését és csúnya balesetét is bemutatja.

Nem csak ellopott egy autót, de menekülés közben még a rendőrökre is lőtt egy 22 éves amerikai férfi. Még múlt vasárnap, helyi idő szerint 9:30-kor kezdték üldözni egy 2007-es fekete Ford pickuppal menekülő gyanúsítottat a floridai Citrus megyében, ám percekig csak követték, nem mertek közbeavatkozni – hisz mások élete is veszélyben forgott.

Egyszer, az első videón 10 perc 20 másodpercnél majdnem sikerült megállítani egy kiforgató manőverrel, ám itt még megúszta. A bűnöző a menekülés során a hátsó ablakon keresztül több lövést is leadott üldözőire, melyek közül az egyik áthatolt a második felvételen szereplő, fedélzeti kamerás autó szélvédőjén (17 perc 58 másodpercnél). Végül még sikerült átmennie Hernando megyén, ám Sumter megyében már nem volt ilyen szerencséje: 17 percnél sikerült kibillenteni az platós járművet egyensúlyából, így az üt szélére sodródott farolva, majd több bukfencet követően állt csak meg. Az erőhatások következtében (és mert nem volt bekötve), a férfi kirepült a járműből, ám valahogy túlélte a balesetet.

Mentőhelikopterrel szállították kórházba, a lábadozását követően pedig autólopásért, veszélyes vezetésért, hivatalos személy elleni erőszakért, lőfegyver használatáért, valamint köztulajdon rongálásáért is felelnie kell a bíróságon, mégis szerencsésnek mondhatja magát. Az pedig külön mázli, hogy az üldözésben senki más nem sérült meg.

autoblog

Hasonló hírek

A párizsi merénylők is ott vannak az Iszlám Állam nyilvántartásában

Edit

Online koldus: A neten kéreget, havi 1 millióból él

Mazsi

Mégsem a 39 éve elrabolt unokát találták meg

info