Image default
Bulvár

Brutális, amit Medveczky Ilona tett azzal a férfivel. Korda György látta az egészet

Nem fogta vissza magát.

Medveczky Ilona életéről legendák keringenek. Persze sokszor olyanok is, amiknek nincs valóságalapjuk. Ennek a történetnek azonban van. Máté Péterrel, Korda Györggyel, Mátrai Zsuzsával, Magay Klementinával lépett fel esténként a füredi Marina Hotelben a táncművész, amikor halálosan beleszeretett egy román származású, Nürnbergben élő férfi, Ervin Wágner – idézte fel a ’72-es sztorit a Borsnak Medveczky Ilona.

A Baricska csárda tulajdonosa, Kakukk Bandi mutatta be a férfit Medveczkynek, mint később kiderült, jelentős hátsó szándékkal. “Utólag tudtam meg, hogy amikor ez a pali meglátott, azt ígérte Bandinak, ha bemutatja nekem, és ő a magáévá tesz, kap egy sport Mercedest” – mesélte Ilona.

Nehezen indult a történet, hiszen Ilona nemigen akarta észrevenni a férfit, aki annyira odavolt érte, hogy egy méregdrága luxusjachtot ajándékozott neki, és egy tízkarátos briliánsgyűrűvel megkérte a kezét. Ilona ki is próbálta a hajót, még viharba is keveredett vele egy nagy társasággal.

Végül egy duci portáslány hazugsága vetett véget a történetnek. “…volt a portán egy agilis, duci kislány, aki mindenáron férjhez akart menni. Leszólította Ervint, és azt hazudta neki, én mindenkivel lefekszem, csak vele nem. Erre a pasi leitta magát, majd részegen becsörtetett a szobámba, és a fejemhez vágta, hogy mindenkivel lefekszem, csak vele nem. Na, akkor kitört belőlem Kőbánya. Ne firtassuk, milyen cifraságokat mondtam. Végül pedig hozzávágtam a jachtkulcsot, a briliánsgyűrűt, hogy azzal…, mert velem biztosan nem fog. Ez volt az én jachtom hatalmas sztorija” – mesélte a lapnak

blikkruzs

 

Hasonló hírek

Hillary Clinton lányának nyelvbotlása

info

Élete legnehezebb pillanatairól vallott Détár Enikő: a kirúgás és a gyász után is talpra állt

Mazsi

Bíróságon Aurelio: megtörten, sírva tett vallomást az emberrablással megvádolt VV győztes

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------