Image default
Bulvár

Brutális, amit Medveczky Ilona tett azzal a férfivel. Korda György látta az egészet

Nem fogta vissza magát.

Medveczky Ilona életéről legendák keringenek. Persze sokszor olyanok is, amiknek nincs valóságalapjuk. Ennek a történetnek azonban van. Máté Péterrel, Korda Györggyel, Mátrai Zsuzsával, Magay Klementinával lépett fel esténként a füredi Marina Hotelben a táncművész, amikor halálosan beleszeretett egy román származású, Nürnbergben élő férfi, Ervin Wágner – idézte fel a ’72-es sztorit a Borsnak Medveczky Ilona.

A Baricska csárda tulajdonosa, Kakukk Bandi mutatta be a férfit Medveczkynek, mint később kiderült, jelentős hátsó szándékkal. “Utólag tudtam meg, hogy amikor ez a pali meglátott, azt ígérte Bandinak, ha bemutatja nekem, és ő a magáévá tesz, kap egy sport Mercedest” – mesélte Ilona.

Nehezen indult a történet, hiszen Ilona nemigen akarta észrevenni a férfit, aki annyira odavolt érte, hogy egy méregdrága luxusjachtot ajándékozott neki, és egy tízkarátos briliánsgyűrűvel megkérte a kezét. Ilona ki is próbálta a hajót, még viharba is keveredett vele egy nagy társasággal.

Végül egy duci portáslány hazugsága vetett véget a történetnek. “…volt a portán egy agilis, duci kislány, aki mindenáron férjhez akart menni. Leszólította Ervint, és azt hazudta neki, én mindenkivel lefekszem, csak vele nem. Erre a pasi leitta magát, majd részegen becsörtetett a szobámba, és a fejemhez vágta, hogy mindenkivel lefekszem, csak vele nem. Na, akkor kitört belőlem Kőbánya. Ne firtassuk, milyen cifraságokat mondtam. Végül pedig hozzávágtam a jachtkulcsot, a briliánsgyűrűt, hogy azzal…, mert velem biztosan nem fog. Ez volt az én jachtom hatalmas sztorija” – mesélte a lapnak

blikkruzs

 

Hasonló hírek

Meztelenül pózolt a filmszínész jövendőbelije

info

Kulcsár Edina veheti át Gombos Edina helyét

Edit

Így még nem láttuk őket! Egy fotón Sandra Bullock párjával és kislányával

Edit