Főoldal » Brutális, amit Medveczky Ilona tett azzal a férfivel. Korda György látta az egészet
Bulvár

Brutális, amit Medveczky Ilona tett azzal a férfivel. Korda György látta az egészet

Nem fogta vissza magát.

Medveczky Ilona életéről legendák keringenek. Persze sokszor olyanok is, amiknek nincs valóságalapjuk. Ennek a történetnek azonban van. Máté Péterrel, Korda Györggyel, Mátrai Zsuzsával, Magay Klementinával lépett fel esténként a füredi Marina Hotelben a táncművész, amikor halálosan beleszeretett egy román származású, Nürnbergben élő férfi, Ervin Wágner – idézte fel a ’72-es sztorit a Borsnak Medveczky Ilona.

A Baricska csárda tulajdonosa, Kakukk Bandi mutatta be a férfit Medveczkynek, mint később kiderült, jelentős hátsó szándékkal. “Utólag tudtam meg, hogy amikor ez a pali meglátott, azt ígérte Bandinak, ha bemutatja nekem, és ő a magáévá tesz, kap egy sport Mercedest” – mesélte Ilona.

Nehezen indult a történet, hiszen Ilona nemigen akarta észrevenni a férfit, aki annyira odavolt érte, hogy egy méregdrága luxusjachtot ajándékozott neki, és egy tízkarátos briliánsgyűrűvel megkérte a kezét. Ilona ki is próbálta a hajót, még viharba is keveredett vele egy nagy társasággal.

Végül egy duci portáslány hazugsága vetett véget a történetnek. “…volt a portán egy agilis, duci kislány, aki mindenáron férjhez akart menni. Leszólította Ervint, és azt hazudta neki, én mindenkivel lefekszem, csak vele nem. Erre a pasi leitta magát, majd részegen becsörtetett a szobámba, és a fejemhez vágta, hogy mindenkivel lefekszem, csak vele nem. Na, akkor kitört belőlem Kőbánya. Ne firtassuk, milyen cifraságokat mondtam. Végül pedig hozzávágtam a jachtkulcsot, a briliánsgyűrűt, hogy azzal…, mert velem biztosan nem fog. Ez volt az én jachtom hatalmas sztorija” – mesélte a lapnak

blikkruzs

 

Hasonló hírek

BrookeShields és a klimax

info

A filmszínésznő gyermekeiért harcolnak Hollywoodban

info

Betegsége miatt nehéz időszakot élt át Mádai Vivi, így érzi magát most

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------