Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Brutális, ami Budapesten, a Parlamenttel szelfiző turistával történt
Brutális, ami Budapesten, a Parlamenttel szelfiző turistával történt

Brutális, ami Budapesten, a Parlamenttel szelfiző turistával történt

Hirdetés

Életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a férfit. Budán, a Duna-parton akarta magát megörökíteni úgy, hogy a felvételen mindenképpen látszódjon a Parlament.

Az ismeretlen személyazonosságú, 30 év körüli férfi szuper szelfit akart magáról az éjszakai díszkivilágításban pompázó Parlamenttel, de a képnek borzasztó ára lett.

A turista pénteken este Budán, az I. kerületben lévő Bem rakparton található kőfalat szúrta ki magának, innen tényleg ideális a panoráma a pesti oldalon épp szemben lévő Országházra. A kőfal kb. 30 cm széles, erre ülhetett vagy állhatott fel az illető, ám a pózolás közben egyensúlyát veszthette és háttal lezuhant az Angelo Rotta rakpartra.

A szerencsétlenül járt férfit információink szerint a mentők életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba. Mivel semmilyen irat nem volt nála, egyelőre nem tudni, ki lehet.

A Bem rakpart szóban forgó – Csalogány utcához közel lévő – szakasza igen kedvelt turisták körében, de ilyen baleset még nem fordult elő.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: