Hirmagazin.eu
Főoldal » Brüsszel újra be akarja engedni a bevándorlókat Magyarországra
Belföldi hírek

Brüsszel újra be akarja engedni a bevándorlókat Magyarországra

forrás: MTI

A kereszténydemokrata Hollik István szerint Brüsszel újra be akarja engedni a bevándorlókat Magyarországra, és az Európa Tanács most Magyarországon akarja számon kérni a bukott európai bevándorlás-politikát. A Fidesz és a KDNP felszólítja a kormányt, hogy ne engedjen a brüsszeli nyomásnak – jelentette ki a kormánypárti országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Kifejtette: szerdán újabb nyomásgyakorlás érkezett, az Európa Tanács emberi jogi biztosa üzenget a kormánynak a menekültügyi szabályozással összefüggésben, azt állítva, hogy a magyar szabályozás és gyakorlat nincs összhangban az európai emberi jogi normákkal.

Hollik István szerint Brüsszel sokadik alkalommal próbál bosszút állni és nyomást gyakorolni, amiért Magyarország elutasította a kötelező betelepítés kvótát és amiért sikeresen és határozottan megálljt parancsoltak az újkori bevándorlásnak.

A KDNP-s politikus, aki a két kormánypárt álláspontját ismertette, kiemelte: a magyar kormány kezdetektől a józan ész politikáját követi, és többször figyelmeztette az unió vezetőit arra, hogy a határok védelme a legfontosabb feladat a bevándorlók között terroristák bújhatnak meg, a bevándorlók nem tisztelik a törvényeinket, a kultúránkat, és az európai nőket. Hollik István szerint Magyarország olyan ország, ahol a menekültügyi szabályozás teljesen összhangban van az európai irányelvekkel, be is tartja ezeket a szabályokat, de más országok láthatóan megszegik ezeket.

Hozzátette: a terrortámadások, az állandó fenyegetettség, a kölni és más európai nagyvárosokban történt erőszakos cselekmények figyelmeztetnek, hová vezet, ha az európai vezetők homokba dugják a fejüket és nem cselekednek az európai népvándorlás ügyében.

Az EU-nak meg kellene hallania az európai polgárok hangját és változtatni kellene bevándorlás-politikáján – jelentette ki a kormánypárti politikus, aki kitért arra is: a tavalyi évhez hasonlóan idén is másfél millió bevándorlóval lehet majd számolni, a népvándorlás folytatódik.

A KDNP-s politikus kérdésre az MSZP-elnökének szerdai közérdekű adatigénylésről szóló beadványáról azt mondta: nevetséges, hogy Tóbiás József akarja megvádolni a kormányt, úgyhogy közben az ellenzék van tele a korrupciós ügyekkel.

 

Hasonló hírek

Miniszterelnök: Nekünk gyerekek kellenek, nem migránsok! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Két új mentőállomás kezdte meg működését Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

info

Húsmarhával lassan Dunát lehet rekeszteni

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!