Hirmagazin.eu
Főoldal » Brüsszel kényszeríteni akarja a tagállamokat a melegházasság bevezetésére
Külföld

Brüsszel kényszeríteni akarja a tagállamokat a melegházasság bevezetésére

Deutsch Tamás közösségi oldalán tett bejegyzése szerint Brüsszel az úgynevezett LMBTI-személyek helyzetével foglalkozó határozatot fogadott el.

A határozat 18. pontjában az szerepel, hogy az Európai Parlament ismételten felkéri a Bizottságot, hogy (…) fogadjon el uniós szintű LMBTI-stratégiát.

A határozat arról is rendelkezik, hogy az Európai Parlament a kiskorúak számára ne cenzúrázza az oktatás és a média területén az LMBTI-vonatkozású tartalmakat és anyagokat.

Népszava

Továbbá felhívja a tagállamokat, hogy vezessenek be az azonos neműek közötti házasságok (…) egyenlő elismerésére vonatkozó jogszabályokat! Tehát az Európai Parlament többsége, az összes DK-s, a megmaradt egyetlen MSZP-s és az összes momentumos képviselő lelkes támogató szavazatával – az uniós szerződésekkel ellentétesen – arra akarja kényszeríteni a tagállamokat, hogy mindenhol kerüljön be az országok jogrendjébe az azonos neműek házassága.

Az EP többsége szerint tehát nincs alkotmányos szuverenitás, nincs demokratikus népképviselet, nincs szabad akarat, ha az azonos neműek házasságáról van szó. A Fidesz és a KDNP képviselői nem támogatták a határozatot.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

888, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Brutális terrortámadást akadályozott meg az izraeli titkosszolgálat

Mazsi

Fidel Castro több mint egy év után újra felbukkant

info

Egyesült Királyság: háború tört ki a jobboldalon..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!