Image default
Külföld

Brüsszel beavatkozik a kampányba

Az Európai Bizottság újabb alkalmat talált arra, hogy hivatalos dokumentumok közé bújva nyomást gyakoroljon a bevándorlásellenes magyar kormányra. A jelentést a szokásos Soros-szervezeteken kívül olyan ellenzéki magyarok írták, mint például Simicska Lajos ügyvédje.

Brüsszel mindent megtesz azért, hogy az április 8-i választásokon ne Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP alakítson kormányt a következő négy évre.

A várhatóan szerdán megjelenő országjelentésében az Európai Bizottság olyan témákban fejti majd ki véleményét, mint az oktatás, az egészségügy, a korrupció, az igazságszolgáltatás, a szegénység vagy a romák helyzete.

Egytől egyig az ellenzék kampánytémáiról van szó, az ő kottájukból játszanak. A kiszivárgott információk szerint a jelentés döntő részét Soros György  elkötelezett emberi írták. Mindez talán nem meglepő annak fényében, hogy az Origo információi szerint a jelentés – „igazságszolgáltatás hatékonyságára és az ügyészség szervezetére” vonatkozó rész – elkészítésében maga Magyar György fia, Magyar Gábor  közvetlenül vett részt!

Brüsszel beavatkozik a kampányba 1
Magyar Gábor

A hazánkról szóló brüsszeli országjelentés elkészítése majdnem teljes egészében az ellenzéki kampányérdekei mentén zajlott.

Magyar György ugyanis hivatalosan az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselő-jelöltjeként indul Siófokon, de Gyurcsányék támogatását is bírja.

Sőt, ami korábban még abszurdumnak hatott volna, most maga a valóság:Magyar György kampányát a Jobbik-közeli siófoki polgármester csapata koordinálja, miután Magyar a Simicska-birodalom jogi képviselője is.

Brüsszel beavatkozik a kampányba 2
Magyar György

Az Európai Bizottság idei országjelentését tehát egy aktív ellenzéki politikus fia segíti, ilyen körülmények között pedig senki nem várhat független és objektív megállapításokat.

A jelentést úgy hangolták, hogy az az ellenzéket segítse. A hangzatos országjelentés nem lesz más, mint egy újabb eszköz arra, hogy Brüsszel beavatkozzon a magyarországi választási kampányba.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Mégsem osztják szét a migránsokat az európai országok között?

Mazsi

Az Európai Bizottság megindította a hetes cikk szerinti eljárást Varsóval szemben

Géza

Esett Angela Merkel támogatottsága

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------