Hirmagazin.eu
Főoldal » Brüsszel beavatkozik a kampányba
Külföld

Brüsszel beavatkozik a kampányba

Az Európai Bizottság újabb alkalmat talált arra, hogy hivatalos dokumentumok közé bújva nyomást gyakoroljon a bevándorlásellenes magyar kormányra. A jelentést a szokásos Soros-szervezeteken kívül olyan ellenzéki magyarok írták, mint például Simicska Lajos ügyvédje.

Brüsszel mindent megtesz azért, hogy az április 8-i választásokon ne Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP alakítson kormányt a következő négy évre.

A várhatóan szerdán megjelenő országjelentésében az Európai Bizottság olyan témákban fejti majd ki véleményét, mint az oktatás, az egészségügy, a korrupció, az igazságszolgáltatás, a szegénység vagy a romák helyzete.

Egytől egyig az ellenzék kampánytémáiról van szó, az ő kottájukból játszanak. A kiszivárgott információk szerint a jelentés döntő részét Soros György  elkötelezett emberi írták. Mindez talán nem meglepő annak fényében, hogy az Origo információi szerint a jelentés – „igazságszolgáltatás hatékonyságára és az ügyészség szervezetére” vonatkozó rész – elkészítésében maga Magyar György fia, Magyar Gábor  közvetlenül vett részt!

Brüsszel beavatkozik a kampányba 1
Magyar Gábor

A hazánkról szóló brüsszeli országjelentés elkészítése majdnem teljes egészében az ellenzéki kampányérdekei mentén zajlott.

Magyar György ugyanis hivatalosan az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselő-jelöltjeként indul Siófokon, de Gyurcsányék támogatását is bírja.

Sőt, ami korábban még abszurdumnak hatott volna, most maga a valóság:Magyar György kampányát a Jobbik-közeli siófoki polgármester csapata koordinálja, miután Magyar a Simicska-birodalom jogi képviselője is.

Brüsszel beavatkozik a kampányba 2
Magyar György

Az Európai Bizottság idei országjelentését tehát egy aktív ellenzéki politikus fia segíti, ilyen körülmények között pedig senki nem várhat független és objektív megállapításokat.

A jelentést úgy hangolták, hogy az az ellenzéket segítse. A hangzatos országjelentés nem lesz más, mint egy újabb eszköz arra, hogy Brüsszel beavatkozzon a magyarországi választási kampányba.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egyre nő a tajvani repülőbaleset azonosított áldozatainak száma

info

Statisztika: A kontinensfoglaló migránsok 85-90%-a gazdasági bevándorló, és csak a maradék valós menekült! Oszd meg!

Géza

Tragédia: összeesett és meghalt a szakolcai pályán egy tehetséges, 14 éves focista fiú

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------