Hirmagazin.eu
Főoldal » Bronzot érő küzdelmes verseny
Sporthirek

Bronzot érő küzdelmes verseny

Lavanttal Rallye 2016.04.08-09.
Juhász Csaba – Juhász István

Juhász Média Kft  – Honda Civic TypeR

Bronzot érő küzdelmes verseny

Interjú Juhász Csaba autóversenyzővel az ausztriai verseny után.

 

Kedves Csaba!

 

Juhász István navigálásával vettél részt a Lavanttal Rally-n, ami a Mitropa Rally Cup második futama 2016-ban.

A Mitropa Rally Cup bajnokságban a 3-as kategóriában lévők közül harmadikot lettetek.

Pénteken négy gyors vár rátok két különböző szakaszon. Az utolsó a Vorderlimberg az már estébe nyúlt. Három perccel tovább tartott a negyedik gyors számotokra mint a második. Ennyire felhordásos volt már, vagy belecsúsztatok az éjszakába? Mennyire szereted az éjszakai gyorsokat?

– Sajnos a harmadik gyorsasági előtt a kormány szervó csöve eldurrant, így vissza kellett mennünk a szerviz parkba, mert nem tudtuk folytatni a versenyt.
Másnap szuper rallyztunk, így a nem teljesített 3. és 4. gyorsaságin megállapított időt kaptunk büntetéssel. Ezért jócskán vissza estünk az eredmény listán.

 

Szombatra nyolc gyors maradt számotokra és a Hondának is. A Lavanttalon emlékeim szerint igen magasan is vannak gyorsok, némelyik murvás is. És mivel még a tavasz elején járunk akár hó is lehet fent. Miként tudtatok slickkel menni ilyen útviszonyok mellett, és hogyan is választottatok gumit?

– Vágott super soft gumikkal mentünk, ami jó választás volt. A murvás részek nagyon csúsztak, de az aszfalton jó volt a tapadás.

Bronzot érő küzdelmes verseny

A szombati HAMMER – PREBL elnevezésű pályán kétszer-kétszer mentetek végig és a második felfutáskor már sokkal jobb időt mentetek. Miként is sikerült jobb időt menni?

– Úgy hogy a szombati első körben megint eldurrant egy szervó cső, de ezúttal a gyorsasági szakaszon. Úgy hogy örültünk, hogy elvergődtünk a szerviz parkig. Több mint másfél percet veszítettünk ezen a szakaszon. Így még hátrébb csúsztunk abszolútban.

 

A Schönweg pálya a második egyben utolsó gyors ami (POWERSTAGE) is volt egyben két perccel később értetek célba a mint ugyanott az előző körben. Ennyire megváltozott a talaj vagy esetleg eleredt az eső?

– Az eső is elkapott minket, de ez még nem volt annyira nagy baj. Itt újra eldurrant egy szervó cső, hogy melyik azt nem tudom. Kb 15 kilómétert jöttünk kormány szervó nélkül, nem voltam túl vidám, mert két autó előzött meg minket a pályán. Sajnos ők a Mitropa értékelésben is beelőztek, ezzel vissza csúsztunk a 12. helyre.

 

Volt két gyors ahol majd 30 kilométer egy szakasz. Itt az utolérés veszélye fent foroghat. Volt-e itt vagy máshol utolérésetek, és ha igen hogy tudtad kikerülni a másik versenyautót?

– Nem volt ilyen gondom, most csak minket értek utol a szervó hibája miatt.
Mi figyeltünk és udvariasan félre húzódtunk.

 

Legközelebb, hol és milyen autóval láthatnak titeket a szurkolóitok és a partnereitek?

– Miskolc Rallye-n indulunk a Hondával. Addig járok gyúrni, hátha megint eldurran egy szervó cső!

 

Köszönjük Partnereink segítségét!

Az “Infovárosok hírportál hálózat”, Kelet-Atlasz Kft., Aqua General Kft., H.B.c.e., Komplex-D Kft, Unilub Kft,  Vozik Balázs egyéni vállalkozó, Phobex Kft., Öko Transz Kft, Bója Teherfuvarozás, Gobaldaru.hu, Naturgoldfarms, Eastjob, Olvisz 98 kft, Diák meló, Dr. Lan Kft., Glasstone Kft., Szamsped Kft., Lanexpert Kft., Magyar Ipar Kft., Termix Bt., S7 Gázfutár, Akku-System.hu, H-Euro Konzult Bau Kft., D.D.Z. Med Kft., Kóródi Tamás E.V., Interagrowashker Kft., Vivifier.hu, Hernád-Fólia Kft., Mihidra Kft., Vargartrade Ferr Kft., Black-Point Kft, Bionly Kft., Natur-GoldFarms Kft, Tiszaújváros  Transz, Baromfi Trans 2008 Kft, Assit-Trend, Viveszt-Med Bt., ML-Log Kft., Baromfiudvar 2002 Kft., Product-Price Kft., Zsomár-Ker Kft., R-Pex 2000 Kft., Kartel 97 Bt., www.bblogistic.eu, AutóM3, Total Wagon Management Kft., Hard Trans Kft., Márkó ABC, Fest-Group Kft., TT SPED Kft., Munkaközvetítés Nagy Ferenc E.V. www.phobextools.com,  P.O.P. Kft., Magyar Mélyépítő Kft, Palker Papír Kft, Alfa Szerszámcentrum Kft‎., Görög-Fejes Bau Kft. Mónus István EV., Bodnár Béla EV. EXCEL-IT Kft., FÉLIX Professional. NR Szoftver Kft., P+N INVEST KFT., Star Holding Kft., BSZB Invest kft., Cet Jam, Cet Star Plus Kft., Gasztro K.C. , K&K Food. Dr. Sóczó Réka egyéni ügyvéd, Extrem Line kft,

 

– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu

 

Teamfotos is from Daniel Fessl – Photofelzi

Hasonló hírek

Riói órarend: ma ezeket nem hagyhatod ki az olimpián!

Mazsi

Kiütéssel győztek a magyar lányok Japán ellen

Edit

Rajtra kész a térség legnagyobb kézilabda-fesztiválja

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!