Image default
Bulvár

Brendan Fraser ezért nem kap szerepet évek óta – Döbbenetes az oka

Brendan Fraser a 2000-es évek egyik legnépszerűbb színésze volt: olyan filmekben tűnt fel, mint A múmia, A bájkeverő, Az őserdő hőse vagy az Ütközések, azonban jó ideje nem hallani róla – teljesen eltűnt a reflektorfényből a vígjátékok jóképű sztárja.

Az egykor népszerű színész teljesen eltűnt a mozivásznakról.

Ezért tűnt el Brendan Fraser

Egy-egy mellékszerepben még elcsíphettük, azonban A múmia visszatér után egy nívósabb filmben sem kapott szerepet – ennek szomorú okáról pedig ő maga beszélt a GQ magazin legújabb számában:

– 2003-ban szexuálisan zaklatott a Hollywood Foreign Press Association akkori elnöke, Philip Berk. A Beverly Hills Hotelben ebédeltünk, amikor a lábam közé csúsztatta a kezét, benyúlt a fenekembe, és matatni kezdett. Undorodtam tőle. Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek, aki gombóccal a torkában ül, és várja, mi fog történni ezután. Fojtogatott a sírás. Hazaértem, és azonnal elmondtam a feleségemnek, hogy mi történt, de senki másnak nem mertem beszélni róla, mert tudtam, hogy a karrierembe kerülhet, ha kiderül, mit tett velem.

Nem mentem rendőrségre, nem számoltam be a lapoknak az esetről, de úgy döntöttem, hogy a Hollywood Foreign Press Associationnek jelentem a dolgot. A válaszuk egyértelmű volt: onnantól kezdve nem kaptam meghívást a Golden Globe-gálára. Berk később írt nekem egy levelet, melyben nem ismert be semmit. Ezek után mély depresszióba estem, úgy éreztem, hogy ez az egész az én hibám, és megérdemeltem, ami történt velem. Bebeszéltem magamnak, hogy az egész semmiség volt, és én fújtam fel a dolgot, amivel ekkora bajt hoztam a fejemre.

Ráadásul nem ez volt az egyetlen probléma: Fraser szerepei fizikálisan is teljesen tönkretették, ugyanis rengeteg izmot kellett magára halmoznia nagyon rövid idő alatt, és az állandó hízás-fogyás az egészségébe került.

– Komolyan mondom, 2008-ra már csak a kötések meg a jeges borogatások tartottak össze. Szerencsére ezek kicsik és könnyűek, ezért a jelmezek alatt is elfértek. Minden reggel órákig szerkesztettem magamra a fáslikat, hogy legyen, ami összetartson. Végül aztán nem volt mese, műteni kellett – mondta.

Híres szerepeiben.

Lumbális laminektómiát hajtottak végre rajta – melynek során az orvosok az összenyomódott csigolyák közül eltávolítják a kialakult kinövéseket, melyek nyomják az idegeket – , ezen kívül a térdét és a hátát is műteni kellett, sőt, még a hangszalagjait is. Hét éven át ki-be járt a kórházból, hála a rendezők túlerőltetésének.

– Talán én reagálom túl ezt az egészet, de úgy vélem, ez vezetett ide. Nem tudom, hogy ez-e az igazság, de ez az én igazságom – nyilatkozta a magazinnak.

Forrás: Femina

Hasonló hírek

Most éppen erre költené sztárgázsiját a hollywoodi színész Bruce Willis

info

A modell és barátnője nem bírt magával: vad csókcsatába kezdtek

Edit

Végre kiderült, miért szingli még mindig Osvárt Andrea – VIDEÓ

Mazsi