Hirmagazin.eu
Főoldal » Breaking: „Halálos fenyegetéseket kaptam” – Visszavonul a nyilvánosságtól a brüsszeli orgia szervezője
Külföld

Breaking: „Halálos fenyegetéseket kaptam” – Visszavonul a nyilvánosságtól a brüsszeli orgia szervezője

Lelép a porondról, mert félti az életét – tájékoztatta a Blikket a Szájer Józsefet az elhíresült orgián vendégül látó David Manzheley.

Mindenki ezt nézi most!

  • Deutsch Tamás nem győz bocsánatot kérni a gestapózás miatt: már a képviselőknek is írt, hogy ne zárják ki a frakcióból

  • „6500 forinttal és egy számológéppel a zsebemben mászkáltam a sorok között” – Súlyos anyagi válságban van a Drága Örökösök sztárja

Azonnali hatállyal visszavonul a nyilvánosságtól David Manzheley (29), az elhíresült brüsszeli orgiák szervezője – áll a fiatalember Blikknek elküldött közleményében. Elmondása szerint halálos fenyegetéseket kapott, nem érzi biztonságban magát, és erre a lépésre ösztökélték azok a politikusok is, akiket – állítása szerint – korábban vendégül látott a bulijaikon.

– Tiszteletben kell tartanom ezeket a politikusokat, hiszen mindannyian családos emberek, és mélyen rejtegetik nemi identitásukat – írta. Állítása szerint különösen nagy súllyal esett latba, hogy egy olyan korábbi vendégétől is fenyegetést kapott, aki, ahogy a férfi fogalmaz, „közvetlen kapcsolatban áll a lengyel igazságügyi miniszterrel” – jelentette ki közleményében a férfi, akinek szavahihetőségét sokan megkérdőjelezik, miután a Szájer karrierje végét jelentő buli és rendőrségi rajtaütés során is felmerült néhány furcsaság.

Manzheley kitért arra is, hogy a „Lengyelországban és Magyarországon” róla felröppent „esetek” valótlanok, és szerinte arra szolgálnak, hogy őt megijesszék és elhallgattassák. (Itt valószínűleg arra a hírre gondol, hogy állítólag Lengyelországban körözik csalás miatt, magyarországi esetről a Blikknek nincs tudomása.)

– A továbbiakban nem fűzök semmihez kommentárt – zárta közleményét Manzheley.

David Manzheley közleménye, amiben bejelenti: megfenyegették, nem beszél többet az orgiákról David Manzheley közleménye, amiben bejelenti: megfenyegették, nem beszél többet az orgiákról

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

/Fotó: Marc Baert/

Hasonló hírek

Kórházi kapacitáshiánytól tart a moszkvai polgármesteri hivatal

Géza

Erőszakkal oszlatták fel a melegfelvonulást Isztambulban

info

Dániában életbe lépett a burkatörvény

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!