Image default
18+

Brazília: „Azt hittük, a nemi szervét vágja le, de lefejezte…” 18+

Október végén hatalmas port kavart a hír, miszerint brutálisan meggyilkolták a brazil másodosztályú bajnokságban szereplő Sao Bento 24 éves középpályását, Daniel Correa Freitast.

A futballista halála után azonnal megkezdődött a nyomozás, és most további megdöbbentő részletek derültek ki arról a bizonyos estéről…

A beszámolók szerint az egész egy fotóval kezdődött. A Sao Paulótól kölcsönvett labdarúgó ugyanis kirakott a közösségi oldalakra egy képet, melyen egy szőke hölggyel fekszik az ágyában.

A probléma az volt, hogy az alvó hölgy férjnél van, és párjához, Edison Britteshez is eljutott a fotó…

A megcsalt férfi azonnal bosszút forralt, összehívta a barátait, és eltervezték, hogy másnap elrabolják a futballistát.

Ez meg is történt: a brazil rendőrség információi szerint Edison három ismerősével autóba ült, majd leütötte és a kocsi csomagtartójába tuszkolta Daniel Correát.

A rendőrségen tett vallomásokból kiderült, Edison barátai ekkor még úgy tudták, azzal a céllal rabolták el a játékost, hogy levágják a nemi szervét.

„Mikor félreálltunk az autóval, még azt hittük, csak a péniszét akarja levágni, de miután kirángatta a kocsiból, Edison egyszerűen lefejezte Correát, majd kérte, hogy segítsünk neki eltüntetni a testet, de mind nemet mondtunk” – számolt be a brazil Globo az egyik vádlott vallomásáról.

A nyomozás jelenleg is folyik, így várhatóan a következő napokban még jelennek meg eddig nem ismert részletek, az azonban már biztos, hogy a sportvilágban az utóbbi években ez volt a legkegyetlenebb gyilkosság.

Forrás: nemzetisport.hu

Hasonló hírek

Ezt eddig miért nem tudtuk? Elképesztő tények a férfiasságról

Mazsi

Sokkoló: brutálisan összevertek egy háromgyermekes édesanyát (A cikk videót tartalmaz) 18+

Géza

Figyelem! Megrázó cikk következik! “A magyar csecsemőket feldobták a levegőbe, úgy lőtték agyon őket” – a ligetfalusi mészárlás! Oszd meg! 18+

Géza