Hirmagazin.eu
Főoldal » BrainBar fesztivál: Az emberiség legfontosabb kérdései a terítéken – videó
Belföldi hírek

BrainBar fesztivál: Az emberiség legfontosabb kérdései a terítéken – videó

A nemi szerepek átalakulásáról és a politikai korrektségről is tanácskoznak Budapesten a BrainBar nevű fesztivál résztvevői. Idén Jordan Peterson konzervatív gondolkodó is szerepelt a felszólalók között

– közölte az M1 Híradója.

A 2015-ben alapított BrainBar fesztiválra évről évre olyan előadókat hívnak meg a szervezők, akik az emberiség jövőjét formáló legfontosabb kérdéseket képesek új megvilágításba helyezni.

Általában támadás éri azokat, akik nem politikailag korrektek – így kezdte budapesti előadását Jordan B. Peterson kanadai politológus, pszichológus. A professzor a BrainBar fesztivál színpadán az önérvényesítés és az igazság kimondásának erejéről tartott szenvedélyes előadást.

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta előadása előtt a keresztény-konzervatív gondolkodót. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy az illegális migrációt mindketten szükségtelennek és veszélyesnek nevezték, csakúgy, mint a politikai korrektséget, amely ellehetetleníti az értelmes vitákat a közéletben.

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár arról beszélt a fesztiválon: a kormány célja segíteni a nőket és a férfiakat is, hogy egy értékes karrier mellett boldog családi életet is éljenek. Mint mondta, nem az az érdekünk hogy a férfiak és nők versengjenek egymással, hogy a férfiak és nők között konfliktus legyen, hanem az, hogy együttműködjenek egymással. Erről szól a családi élet, erről szól a gyereknevelés, de erről szól akár a munkaerőpiac is.

Az idén két napos program a diákok és a tanárok számára is ingyenes.

m1

Hasonló hírek

Forgalomba állt az első sárga taxi Hódmezővásárhelyen

Edit

Túlélési tanácsok hőségriadóra – így készüljön a hét hátralevő napjaira

info

ITM: megtízszereződött a bértámogatás igénylése – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------