Hirmagazin.eu
Főoldal » Botrányos dolgot tett a féltékenységtől elborult agyú körzeti megbízott
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Botrányos dolgot tett a féltékenységtől elborult agyú körzeti megbízott

Véresre vert egy húszéves vékony fiút egy szolgálaton kívüli féltékeny körzeti megbízott Pest megyében..

Egy félreértés miatt járt el a rendőr keze: azt látta, hogy barátnője öleli a 20 éves fiatalembert. Nem is kért magyarázatot, rögtön ütött, ráadásul ököllel: az alig több mint 65 kilós fiú arcát nyomban beborította a vér.

Ha csak egy kicsit megfontoltabb és nem önti el a lila köd a tudatát, hamar rájöhetett volna, hogy ez nem az, aminek látszik, csak baráti ölelésről van szó” – mondta el az egyik, neve elhallgatását kérő szemtanú a Blikknek. „A verekedő rendőr csak azt látta, hogy a lány öleli a fiút, amiből máris azt a következtetést volna le, hogy rajtakapta őket. Pedig nem is voltak egyedül, hanem a baráti társaság a ház előtt, a kapuban búcsúzkodott a borgőzös kerti parti után.”

Az összevert fiú édesapja indulatosan számolt be a történtekről a Facebook-oldalán: az internet nyilvánossága előtt is kérdőre vonva az agresszív férfit.

„Ha egy rendőr, aki mellesleg körzeti megbízott is, pofán veri a fiadat, aki józan, te mit tennél? Szerinted jó döntés volt egy 20 éves fiút, aki 68 kg, kiütni?” – írta a feldúlt apa a fia véres arcát ábrázoló fotó mellé.

Az egyik kommentben a rendőr is hozzászólt, megköszönte, hogy a család elfogadta a bocsánatkérését.

Ám mindez kevésnek bizonyult: a fiú és az apa még aznap feljelentést tett az ügyben. Mivel a Pest megyei eset egyik szereplője rendőr, így az eset kapcsán az ügyészség jár majd el el.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Szóltak, mégis a végítéletet hozta el Budapestre az a pár centi hó

Géza

Nyomozást indított a rendőrség az ellenzék adatkezelési botránya miatt – videó

Géza

Nem nyújtott segítséget

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------