Főoldal » Botrány!!!Most már nem szül gyermeket Vajna Timi Andynak,mert más nőt vitt a Story Gálára!
Bulvár

Botrány!!!Most már nem szül gyermeket Vajna Timi Andynak,mert más nőt vitt a Story Gálára!

Vajna Tímea már nem fog gyereket szülni férjének, miután Andy Vajna nem őt, hanem asszisztensét vitte el a hétvégi Story Gálára – vette észre a NER-díva Facebook-oldalán a 444.hu.

A kormánybiztos felesége helyett egy másik fiatal nő oldalán jelent meg a szombati rendezvényen, Vajna Tímea pedig az Instastoryjára posztolta a róluk készült fotókat, és minderre egy tapsoló-gratuláló emojit tett. Időközben kiderült, hogy a titokzatos nő Andy Vajna személyi asszisztense.

Vasárnap pedig egyik Instagram-követője kérdésére, hogy „Timike akkor már nem is fogsz gyereket szülni?”, azt válaszolta a kaszinómogul-filmügyi kormánybiztos felesége, hogy „hát nem”, majd hozzátette: Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről. Fotóinak tanúsága szerint pedig csokoládéval kezeli bánatát.

Vajna Tímea január elején azzal került be a hírekbe, hogy arról posztolt, hogy nincs lehetősége mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyijét viselte a Golden Globe-ceremónián. Az egyik hozzászóló rákérdezett, mit is jelent pontosan, hogy nincs lehetősége újat venni. Erre Vajna Tímea azt válaszolta: „nincs rá pénzem”.

Forrás: hirzona24.hu

Hasonló hírek

Megszületett a trónörökös, Király Viktor büszkén pózol a csöppséggel

Mazsi

Gálvölgyi János elszólta magát, nagyon aggasztó dolgot mondott

Mazsi

Depp neje vörösben volt csábító

Edit