Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Botrány: ököllel támadt egy feldühödött apa a tanárra egy miskolci általános iskolában

Minden úgy kezdődött, hogy a hatodikos kislány nem volt hajlandó részt venni a testnevelés órán, ráadásul rágózott. A testnevelő tanár az igazgató elé vitte volna, ám ami ezután történt, arra ő sem számított.

Botrány tört ki egy miskolci általános iskolában egy agresszív szülő miatt. 2019. február 8-án délelőtt a hatodikosoknak úszásoktatásuk volt, ám az egyik kislány nem volt hajlandó részt venni az órán, ráadásul rágózott is. Amikor a testnevelő az igazgatóhoz akarta vinni, a fiatal nem tartott vele. Értesítették a szüleit, ám az apja másképp reagált, mint arra számítani lehetett. Felháborodva bement az iskolába, majd amikor a gyerekekkel teli aulában meglátta a tornatanárt, odament hozzá és ököllel háromszor nagy erővel megütötte. Az első ütés állon találta a tanárt, a második és harmadik ökölcsapás csupán súrolta az arcát és a fejét. A bántalmazás következtében a tanár 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, ám könnyű testi sértés miatt magánindítványt nem terjesztett elő a gyanúsítottal szemben.

A Miskolci Járásbíróság a büntetlen előéletű férfit két év, végrehajtásában két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. Az ítéletet az ügyészség tudomásul vette, ám a vádlott és védője fellebbezést jelentettek be, így az nem jogerős.

Forrás: Blikk.hu /(ügyészség)

Illusztráció: Shutterstock

Hasonló hírek

Az elmúlt napok határrendészeti eseményei

Géza

Rejtélyes holttestek Szegeden

Géza

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát

info