Image default
Bulvár

Botrány, megzsarolták Schumachert

Nem kel­lett so­káig nyo­moz­nia a rend­őr­ség­nek az ügy­ben. A fe­nye­ge­tőző sem tudja, hogy gon­dolta ezt az egé­szet.

Nincs elég bajuk Michael Schumacher családtagjainak, még egy beteg elméjű zsaroló miatt is főhetett a fejük. Szerencsére nem sokáig!

Botrány, megzsarolták Schumachert
Corinna egy 2010-es fotón Michael Schumacher oldalán
Fotó: Twitter

Mint kiderült, a 25 éves Hüseyin B. tavaly februárban fenyegető e-mailt küldött az otthonában ápolt világsztár felesége részére. A Corinna Schumacher lovastanyájára címzett levélben azt követelte: az asszony két héten belül utaljon át neki 900 000 eurót (280 millió forint).

Ha a a pénz nem érkezik meg, a gyermekeit valamilyen baleset fogja érni. A Forma-4-ben például nagyon sok szerencsétlenség történik

– fenyegetőzött a zsaroló a Bild jelentése szerint. Schumi fia, Mick akkoriban még a Forma-4-ben versenyzett.

Botrány, megzsarolták Schumachert 1
Mick Schumacher “balesetével” fenyegetőzött a pancser zsaroló
Fotó: Facebook

Corinna természetesen azonnal feljelentést tett, a rendőröknek pedig nem volt szükségük valami zseniális nyomozásra. Hüseyin B. ugyanis a saját nevére nyitott bankszámlára követelte a pénzhegyet. Gyorsan kiderült, hogy a Schumacher családon kívül egy alapítványt és egy dúsgazdag autókölcsönző vállalkozót is megzsarolt hasonló módon.

“Valóban kitervelte ezt, de máig nem tudja megmondani, hogy miért”

– mondta a bűnét beismerő vádlott védőügyvédje.

“Finoman fogalmazva nem túl célravezető a saját számlaszámot megadni – ironizált még Eberhard Hausch bíró is, aki 1 év 9 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Emellett 4500 euró (1,4 millió forint) bírságot kell fizetnie, és 50 óra közmunka mellett terápiára is kötelezték.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Lomnici: Az RTL-nek bocsánatot kellene kérnie – videó

Géza

Végre megszólal életmentő műtétje után Boros Lajos, ezért tűnt el

Mazsi

Nem csitultak a kedélyek Koncz Zsuzsa művésznő magyarkáromlása ügyében! Több internetes lap is ezt nyilatkozta: Koncz Zsuzs, takarodj! Oszd meg!

Géza