Hirmagazin.eu
Főoldal » Botrány: Magyar György ügyvéd kimondta, amit sokan nem akartak hallani! Pofátlanul hamar szabadulhat a 8 éves sólyi kislány, Adrienn, hidegvérű gyilkosa.
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Botrány: Magyar György ügyvéd kimondta, amit sokan nem akartak hallani! Pofátlanul hamar szabadulhat a 8 éves sólyi kislány, Adrienn, hidegvérű gyilkosa.

Ismét friss hírek érkeztek a borzalmas sólyi gyermekgyilkossággal kapcsolatban. Magyar György ügyvéd kimondta, amit sokan nem szerettek volna hallani. Mindössze 10 évet kaphat!

Több évtizedes tapasztalata szerint amennyiben az elkövető nem töltötte be a 16. életévét, (a hidegvérű gyilkos, Farkas Ferenc még éppen nem töltötte be) legfeljebb tíz évre ítélhetik, és még ezt a tételt is csökkenthetik a harmadával bizonyos feltételek mellett. Ami azt jelenti, hogy ez a kegyetlen tettet elkövető gyerek gyilkos hét éven belül elhagyhatja a börtönt. 

Ti mit szóltok ehhez? Sajnos sok hasonló ítéletet láttunk már hazánkban. Nem ez lenne az első ilyen, amiben méltatlanul kevés börtönbüntetésre ítélnék a kegyetlen elkövetőt.
Egy megosztással fejezzétek ki ti is egyet nem értéseteket! Hirmagazin.eu
Forrás: anephangja.com

Hasonló hírek

Baleset miatt jelentős torlódás az M0-on!

Géza

Holttestet találtak a felrobbant épület romjai közt

Edit

Tömegkarambol tegnap este: négy autó ütközött az M1-M7 közös szakaszán

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------