Hirmagazin.eu
Főoldal » Botrány: Élő adásban ugrottak egymásnak a TV2 sztárjai – VIDEÓ
Bulvár

Botrány: Élő adásban ugrottak egymásnak a TV2 sztárjai – VIDEÓ

A Mok­ká­ban ke­mény szó­pár­baj ala­kult ki, ami­kor Vu­jity Tvrtko el­mondta őszinte vé­le­mé­nyét Berki Krisz­ti­án­ról. Dem­csák Zsu­zsa pró­bálta őket bé­kí­teni, nem sok si­ker­rel.

Berki Krisztián és Vujity Tvrtko között valóban nehéz lenne bármi hasonlóságot is találni, hiszen a TV2 két sztárja teljesen más értékeket képvisel.

Míg az Édes Élet szereplője a megbotránkoztatás nagy mestere, addig a műsorvezető inkább a valódi érdemekben hisz. Ez az ellentét pedig a Mokka pénteki adásában is kiütközött, hiszen Tvrtko keményen beszólt a vele vendégként szemben ülő Berkinek.

Én bevallom őszintén, attól is zavarban vagyok, hogy kérdezzek tőled. Az egész életem az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Hogy eleve azt mondjuk rád, hogy közszereplő vagy. Én nem tudok a lányod szájra puszijáról, a cipődről, az órádról. Semmiről nem szeretnék beszélni, hiszen semmivel nem tudok azonosulni

– adott hangot ellenszenvének az újságíró, aki durva szavaira azonnal választ kapott a macsótól.

Botrány: Élő adásban ugrottak egymásnak a TV2 sztárjai

Durva szópárbaj robbant ki a Mokka stúdiójában. (Fotó:TV2)

“Zavarba ne legyél, mert nincs rá szükség. Nekem is furcsa azzal azonosulni, hogy itt ülsz műsorvezetőként, és így beszélgetünk a kereskedelmi csatorna egyik főműsoráról. Én ezt elfogadom, pont erre van szükségem, hogy tudjam, melyik társadalmi réteghez szólok” – magyarázta Krisztián, aki végül nem tudta végigmondani mondandóját, hiszen Tvrtko újabb csapást mért rá.

Egy egész ország beszél egy herevasalásról, ami nem történt meg. Tudom, mert pécsi vagyok, és az orvos is az, aki nem csinálta meg. Jó oké, én kiszálltam ebből a beszélgetésből. De ez az én szubjektív véleményem, amit vállalok is.

– buktatta le a valóságshow-szereplőt, amit már Demcsák Zsuzsa sem bírt szó nélkül hagyni. Szerinte ugyanis nagyon rossz irányba kanyarodott el ez a beszélgetés, ami minden bizonnyal a műsor egyik legkellemetlenebb pár perceként marad meg a nézők fejében is.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így küzd férje életéért Bódi Margó!

Mazsi

Péter Szabó Szilvi: „Kislányt várunk!”

Edit

“Vége a világnak” – Betegségéről vallott Pápai Joci

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------