Hirmagazin.eu
Főoldal » Botrány az X-Faktorban: magából kikelve őrjöngött a versenyző, az állapotos Kiss Ramónát sem kímélte
Média és szórakozás

Botrány az X-Faktorban: magából kikelve őrjöngött a versenyző, az állapotos Kiss Ramónát sem kímélte

Budapest — Újabb botrány az X-Faktorban! Biztonsági őrnek kellett kivezetnie az egyik versenyzőt a stúdióból, miután tombolt a színpadon, és a mentorok után az állapotos műsorvezető, Kiss Ramóna (33) is döbbenten nézte, ahogy a backstage-ben üvölt.

Hörcher László persze már nem ismeretlen az X-Faktor nézőinek, korábban többször próbált szerencsét az RTL Klub tehetségkutatójában. 2014-ben egyszer már botrányba fulladt a produkciója, akkor is magáról megfeledkezve kiabált, földhöz vágta a mikrofont, majd durván sértegette a mentorokat. Idén Puskás Petiék (33) már nem is várták meg, hogy belekezdjen produkciójába a férfi – ő ezt képtelen volt elfogadni.

Hörcher László nem először jelentkezett a műsorba /Fotó: RTL Klub

– Nem szeretném meghallgatni, mert nem vicces, nem meglepő, nem kell szavazzunk – összegezte véleményét Peti, és ezután a mentorok egyértelműen nemmel szavaztak Hörcherre, aki távozás helyett kikelt magából.

– Kutyák, bek*phatjátok, nullák vagytok, ki vagytok rúgva! – ordított a színpadon csapkodó, a mikrofonállványt rugdosó férfi.

Indulata még a backstage-ben sem enyhült, a műsorvezető Kiss Ramónának (33) is végig kellett hallgatnia, ahogy a férfi magából kikelve üvöltözik.

A színpad után a back- stage-ben tombolt tovább a férfi, Kiss Ramónával is üvöltött /Fotó: RTL Klub

– Nullák vagytok mind, ugye halljátok? Kispályás, kisstílű mentorgarnitúra, nullák vagytok mind, ugye halljátok? – üvöltötte a férfi, aki viselkedésével megdöbbentette az áldott állapotban lévő műsorvezetőt.

Ramóna igyekezett elhúzódni a tomboló versenyző közeléből, aki nem akarta elhagyni a stúdiót, ezért biztonsági őrnek kellett kivezetnie.

László nem akarta elhagyni az X-Faktor stúdióját, biztonsági őrnek kellett kivezetnie /Fotó: RTL Klub

– Ismertem már őt tavalyról, de eddig mindig tisztelettudó és kedves volt velem. Most viszont látszott, hogy nem tudja fékezni magát – mesélte a Blikknek Rami, aki nem is tagadta, hogy nem volt nyugodt. – Megijedtem… Attól ugyan nem féltem, hogy bántani fog, de az az agresszív üvöltözés, ahogy hergelte magát, az félelmetes volt. A fő feladatom, hogy támogassam, nyugtassam a jelentkezőket, de ezúttal ez nem ment, ezért úgy döntöttem, az lesz a legjobb, ha elmegyek. Akkor már tudtam, hogy babát várok, így a saját nyugalmam érdekében jobbnak láttam távozni.

Miért nem hallgatták meg?

A mentorok esélyt sem adtak Lászlónak a színpadon. Régóta ismerik és úgy érzik, nem való az X-Faktor színpadára.

– Ő a saját maga paródiája, azért jön, hogy extremitása miatt felfigyeljenek rá. Van, hogy ez jól sül el, mint az előző évadokban, de most már nem éreztük az X-Faktor színpadára valónak ezt a jelenséget – mondta Puskás Peti.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Elhunyt Vándor Kálmán aranytollas sportújságíró

Edit

Rekord Emmy jelölés a Trónok Harcának – videó

Géza

Ezt a filmet lopták a legtöbbet idén

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------