Image default
Bulvár

Botrány az Ázsia Expresszben! Gáspár Evelin és Janicsák Veca egymásnak estek!

Az elmúlt két hétben az egymás ellen kötött szövetségek okoztak feszültséget a versenyzőknél, ám Gáspár Evelin (25) és Janicsák Veca (29) között egy, a valóságban el sem hangzott mondat miatt annyira elmérgesedett a vita, hogy a lány nyíltan rasszizmussal vádolta meg az énekesnőt.

– Odáig fajult, hogy faji megkülönböztetéssel jött – szúrt oda meglepetésre Gáspár Evelin csütörtökön reggel a TV2 Mokka című műsorában, miután perceken keresztül szidta Janicsák Vecát. 

Az énekesnőt ugyanis azzal vádolják a kommentekben Evelin rajongói, hogy egy, a kedd esti műsorban leadott jelenetben „büdös cigánynak” titulálta Gáspár Győző lányát. Úgy tűnt, ezt végül Evelin is készpénznek vette.

A szóban forgó jelenetben Veca előbb a kamerának, majd a férjének is sírva fakadt ki a történtek miatt, de a jelzőt, amit használt Gáspárékra, a szerkesztők kisípolták. A Mokkában elhangzottak után a TV2 nyilvánosságra hozta a felvétel eredeti verzióját, amelyen egyértelműen hallható, hogy szó sem volt rasszista kifejezésekről.

– Elegem van abból, hogy egy ostoba f*sszal kell vitatkoznom! – hangzott el valójában Veca szájából.

A Blikk megkereste Gáspár Evelint, hogy megkérdezze, egyáltalán hallotta-e a Veca szájából elhangzó rasszista megjegyzéseket, erre a lány nemmel felelt, de bővebben már nem volt hajlandó nyilatkozni a kialakult viszályról. Az énekesnő viszont beszédesebb volt.

– Úgy gondolom, ez az eset nem kíván magyarázatot, mivel Evelin olyannal támad, amit soha nem tettem vagy mondtam. Távol áll tőlem a rasszizmus, számomra mindenki egyenlő, hovatartozástól függetlenül – szögezte le Janicsák Veca. – Soha semmilyen megkülönböztetéssel nem illettem senkit, ugyanolyan nyitottsággal fordulok mindenki felé. Mind a barátaim, mind a zenésztársaim között vannak etnikailag vagy éppen vallásilag különböző emberek, akik fontos szerepet töltenek be az életemben, és mind alátámaszthatják az álláspontomat.

Furcsa visszavágás

A rasszista vádaskodásnak külön pikantériát ad, hogy egy, szintén a héten az Ázsia Expressz hivatalos oldalára felkerült, vágatlan felvételen maga Gáspár Evelin az, aki különbséget tesz a versenyzők között.

– Ilyenek vagytok, ti, magyarok! – vágta oda egy szituáció végén Janicsák Vecának, aki mindezt értetlenkedve fogadta.

– De hát ti is magyarok vagytok – válaszolta az énekesnő, amelyre Evelin csak annyit mondott: – Igen, de bennem van az a másik virtus.

Forrás

Hasonló hírek

Könyvdedikálás közben kapott agyvérzést Stadler József

Mazsi

Mivel sokkolhatja még az emberiséget Kim Kardashian?

info

Oltár elé rángatná a filmsztárt barátnője

info