Hirmagazin.eu
Főoldal » Botrány az Ázsia Expressz forgatásán: rátámadtak a szereplőkre, börtönnel fenyegetnek a helyiek
Bulvár

Botrány az Ázsia Expressz forgatásán: rátámadtak a szereplőkre, börtönnel fenyegetnek a helyiek

Kandy — Nem forognak a kamerák, egy hete áll az Ázsia Expressz 2. forgatása Srí Lankán – tudta meg a Blikk.

A TV2 készülő, Demcsák Zsuzsa, Janicsák Veca, Gáspár Evelin, Hódi Pamela vagy éppen a Liu testvérek nevével fémjelzett utazós realityjében egy viccesnek szánt feladat akkora botrányt okozott a szigetországban, hogy Bereczki Krisztiánra és Bohos Kornélra üvöltve támadtak a rendőrt is hívó helyiek.

Kisebb tüntetés is kialakult a hotel előtt, ahol a stáb lakott, majd a rendőrség segítségével a hangadók töröltették a felvételeket, később pedig a forgatási engedélyt is megvonták a csapattól.

A két testépítő jelmeze miatt volt balhé, a rendőrök töröltették a felvételeket

A licenctulajdonos belga Eccholine által kitalált feladatban a két testépítőnek fel kellett öltenie a helyi, hagyományos esküvői ruhát, a nilamét és az osarit, ám ezzel nem várt botrányt okoztak. A mélyen vallásos helyiek szerint a forgatócsoport ezzel a vallásukba és a kultúrájukba gázolt. A magyar stáb – a helyzet komolyságát érzékelve – azonnal leállította a küldetést, levetette a szereplőkkel a ruhákat, biztonságba helyezte őket, s azonnali tájékoztatást kért a belga cégtől, ám az ekkorra összeverődött, néhány tucatnyi helybéli miatt Krisztiánék meleg pillanatokat éltek át.

– Bennem volt, hogy ha ütni kell, akkor nincs mese, odaállok, de azért be kell vallanom, hogy eléggé megijedtem – mesélte a balhé másnapján Bereczki Krisztián.

A járókelők összegyűltek a forgatás helyszínén, majd üvöltve támadtak rá az Ázsia Expressz szereplőire

A botrány lecsillapodása után a fiúk már tudtak mosolyogni, ám arról fogalmuk sem lehetett, hosszú, tétlen időszak kezdődik. Bár úgy tűnt, hogy a stáb és a helyiek a felvételek törlése után békét kötöttek, a Srí Lanka-i médiavisszhang akkora volt, hogy hivatalos vizsgálat indult az ügyben. A Sri Lanka Mirrornak nyilatkozó hangadók szerint országukban nem utazós reality készült, hanem melegesküvőn forgattak, amely azért nem játék, mert az államban a homoszexualitást három év börtönnel büntetik. A játékosok gyakorlatilag kényszerpihenőre ítéltettek, alig hagyhatták el szállásukat, így – amellett, hogy a vizsgálat lezárultáig az Eccholine nem forgathatott – a magyar szereplők turistaként sem nézhettek körül Srí Lankán.

– Nem tudtuk, hogy ekkora probléma lesz a ruha felöltéséből, pedig volt bennem rossz érzés – fogalmazott Bohos Kornél. – Odahaza még farsangi buliban sem veszek fel női ruhát, kényelmetlenül érzem magam benne, de szeretjük a műsort, így vállaltuk a feladatot.

Bereczki Krisztián (balra) és Bohos Kornél a játékban helyi esküvői ruhát öltött /Fotó: Instagram

A TV2 információi szerint a műsor felvételei a tervezettnél előbb folytatódnak a következő helyszínen, Indiában.

– Nemzetközi formátum lévén, a műsorban megjelenő feladatokat minden ország bevett forgatókönyv alapján hajtja végre. Az említett küldetést más nemzetek korábban többször gond nélkül teljesítették, ezért is érte váratlanul a magyar stábot a helyiek reakciója. A szereplőket tájékoztattuk a kialakult helyzetről, akik néhány nap kényszerpihenő után már Indiában folytatják életük nagy kalandját. Az esemény hatására pedig a további küldetéseket is felülvizsgáltuk – tájékoztatott a TV2 sajtóosztálya.

Mozgalmas volt az első évad is

A 2017-es sorozatban hasonló balhéval nem kellett szembesülnie a stábnak, ám akkor sem volt izgalommentes a forgatás. Cseke Katinka egy bárddal félig levágta az egyik ujját, egy stábtag pedig minimális sérüléseket szenvedett, amikor elütötte egy autó. A legnagyobb vihart azonban a főnyeremény kavarta: a győztes párosból Berki Krisztián állítólag részt ígért több játékostársának, akik utólag perrel fenyegették, mert nem fizetett.

blikk

Hasonló hírek

Megtörte a csendet: Így búcsúzik férjétől a gyászoló Vajna Tímea

Mazsi

Második lett a maratonon, elvitték a rendőrök

info

Majka őszinte vallomása: „Nem megyek semmire azzal, hogy bocsánatot kért”

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------