Hirmagazin.eu
Főoldal » Botrány a Hős utcában: elkergették az ATV stábját, veréssel fenyegették a riporternőt (A cikk videót tartalmaz)
Belföldi hírek

Botrány a Hős utcában: elkergették az ATV stábját, veréssel fenyegették a riporternőt (A cikk videót tartalmaz)

Budapest – Elkergették a Hős utcából az ATV stábját. A Hős utcához közel lakók borzalmas, tarthatatlan állapotokról számoltak be.

Mint arról már a Blikk is beszámolt, az 1-es villamos vonalát szinte ellepték a bedrogozott fiatalok, akik élőhalott zombi módjára fetrengenek a megállókban és a környéken. Az ATV egyszer már forgatott a Hős utcában, ahol felfoghatatlan nyomor uralkodik. A riportot követően több rendőr jelent meg a környéken, akik lassanként elkapták a dílereket és megpróbálták helyreállítani a rendet.

A csatorna most ismét megpróbált a Hős utcai gettóban forgatni, azonban a stábot nem várta más csak trágárság és agresszió: üvegekkel kezdték el dobálni őket, veréssel fenyegették a riporternőt és elkergették őket a helyszínről.

A Hős utcai problémára azért is nehéz megoldást találni, mert a 150 lakásból 120-ban önkényes lakásfoglalók élnek, akik nem hajlandóak távozni. Az önkormányzat most azt tervezi, hogy lebontják a gettót, helyére pedig egy sportlétesítményt húznak fel.

A problémát ez viszont nem oldja meg! A hatóságok állandó jelenléte miatt a drogosok lassanként átszivárogtak Zuglóba és Kőbányára. A két kerületnek pedig olyan részeit kezdték el “megfertőzni”, melyeket korábban csendesnek ismert mindenki.

“Ide zarándokoltak át a drogosok, és amit én hallottam, hogy már nemcsak drogosok, hanem dílerek is ideszoktak, ami még inkább egy nagy veszélyforrás, akár fegyvert is hordanak maguknál, olyan eszközöket, amik veszélyesek az emberi életre” – mondta az ATV-nek egy helyi lakos.

A környéken élők arról számoltak be, hogy mindössze 15 perc leforgása alatt, legalább 20-25 tűt szedtek össze az édesanyák az egyik iskola és bölcsőde mellől a parkban.

Egy másik, hasonlóan borzasztó incidens során, egy hajléktalan azért köpött le egy rák- és cukorbeteg idős nőt, mert az nem adott neki 100 forintot.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

50 rendőrt küld Szlovákia Magyarországra

Edit

Hollik: Megdöbbentő, hogy megbukott az átvilágításon a Szél által javasolt szakértő

Géza

A március 15-i ünnepségek mottója: “A haza minden előtt” (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!