Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Botokkal ütötték a sértetteket

A várpalotai rendőrök súlyos testi sértés kísérlete és garázdaság miatt folytatnak nyomozást négy férfi ellen. (2019. 08. 01., cs – 14:18, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrségre 2019. július 31-én 20 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Pétfürdőn, a település központjában verekedés történt. A járőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol már csak a 29 éves és az 59 éves pétfürdői sértettek tartózkodtak.

A verekedésben megsérült férfiak a rendőröknek elmondták, hogy egy szóbeli konfliktust követően egy négyfős társaság bottal támadt rájuk, ütötték és rúgták őket, az idősebb férfit egy kerékpárral is megdobták. A bántalmazás során mindkét férfi megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították őket.

Az adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül a rendőrök azonosították és a Várpalotai Rendőrkapitányságra előállították a feltételezett négy elkövetőt. A 23 éves ozorai, valamint a 28 és 32 éves pétfürdői lakóhelyű férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították, míg 17 éves fiatalkorú társukat később hallgatják ki a nyomozók.

Az elkövetők ellen súlyos testi sértés kísérlete és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

police

Hasonló hírek

Kistarcsai horror: 3 éves kislány zuhant ki a negyedik emeletről!

Mazsi

Szörnyű dolog történhetett a kutyakozmetikában, nyomoz a rendőrség

Mazsi

Tragédia történt a 37-es főúton: megrázó képek a helyszínről

Mazsi