Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Boszorkányüldözést folytatnak az irányomba – mondta a tömegbalesetet okozó Mercedes sofőrje
Boszorkányüldözést folytatnak az irányomba - mondta a tömegbalesetet okozó Mercedes sofőrje

Boszorkányüldözést folytatnak az irányomba – mondta a tömegbalesetet okozó Mercedes sofőrje

Hirdetés

Az RTL Híradóban vallotta magát vétlennek M. Richárd, aki azt a fehér Mercedes-t vezette, ami a gyanú szerint úgy lökött meg egy Citroent hétfőn a Dózsa György úton, hogy az a buszmegállóba csapódva halálos balesetet okozott.

Mint mi is beszámoltunk róla, a Fővárosi Vízművek két munkatársa halt meg abban a balesetben hétfőn, amelyben egy autó csapódott a tömött buszmegállóba. Szemtanúk szerint a balra kanyarodó Citroen nem adta meg a Mercedesnek az elsőbbséget, de a balesetben döntő szerepet játszott, hogy a Mercedes a megengedett sebességhatárt jóval átlépte, így az ütközés után a Citroent nagy sebességgel lökte a megállóba, ahol többen is várakoztak. Egy ember a helyszínen meghalt, egy másik pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett és később vesztette életét. A balesetnek a 2 halálos áldozaton kívűl öt sérültje is van.

Boszorkányüldözést folytatnak az irányomba - mondta a tömegbalesetet okozó Mercedes sofőrje

Az Index szerint M. Richárd az alvilágban ismert figura, aki a Kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt. Erről itt írtunk bővebben. A férfi az RTL Híradónak nyilatkozott szerda este és azt mondta, hogy

“boszorkányüldözés folyik az ő irányába”, de “ezzel nem tud mit csinálni, Magyarország ilyen, az emberek ilyenek, előítéletekkel vannak tele.”

M. Richárd, amikor azt állította, vétlen a balesetben, arra hivatkozott, hogy a Citroen sofőrje nem adta meg neki az elsőbbséget. Azt mondta, hogy alkoholt és kábítószert nem fogyasztott. Őszintén sajnál minden érintettet, a sérülteket és az elhunytak hozzátartozóit. Azt is elmondta, hogy a nyakcsigolyája, bokája és az ujjai is eltörtek a balesetben.

A riportban megszólalt még az egyik elhunyt egykori kollégája is. A nő könnyeivel küszködve mutatta meg a helyszínt, ahol most mécsesek emlékeznek a balesetben elhunytakra. A mécsesek között ott volt a baleset 37 éves áldozatának fotója is. A kisgyermekes apuka a Vízműveknél ismerte meg feleségét, aki a baleset után teljesen összetört.

A riportban szó esik a másik elhunytról, a 23 éves férfiről is, aki nemrég kezdett új munkahelyén. Egykori kollégái szerint közvetlen és barátságos volt, hamar megszerették.

A Rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt nyomoznak, de részleteket nem árultak el.

Szeretlek Magyarország

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: