Hirmagazin.eu

Boszorkányüldözést folytatnak az irányomba – mondta a tömegbalesetet okozó Mercedes sofőrje

 Aktuális hírek

Boszorkányüldözést folytatnak az irányomba – mondta a tömegbalesetet okozó Mercedes sofőrje

Boszorkányüldözést folytatnak az irányomba – mondta a tömegbalesetet okozó Mercedes sofőrje
május 18
11:00 2017

Az RTL Híradóban vallotta magát vétlennek M. Richárd, aki azt a fehér Mercedes-t vezette, ami a gyanú szerint úgy lökött meg egy Citroent hétfőn a Dózsa György úton, hogy az a buszmegállóba csapódva halálos balesetet okozott.

Mint mi is beszámoltunk róla, a Fővárosi Vízművek két munkatársa halt meg abban a balesetben hétfőn, amelyben egy autó csapódott a tömött buszmegállóba. Szemtanúk szerint a balra kanyarodó Citroen nem adta meg a Mercedesnek az elsőbbséget, de a balesetben döntő szerepet játszott, hogy a Mercedes a megengedett sebességhatárt jóval átlépte, így az ütközés után a Citroent nagy sebességgel lökte a megállóba, ahol többen is várakoztak. Egy ember a helyszínen meghalt, egy másik pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett és később vesztette életét. A balesetnek a 2 halálos áldozaton kívűl öt sérültje is van.

Boszorkányüldözést folytatnak az irányomba - mondta a tömegbalesetet okozó Mercedes sofőrje

Az Index szerint M. Richárd az alvilágban ismert figura, aki a Kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt. Erről itt írtunk bővebben. A férfi az RTL Híradónak nyilatkozott szerda este és azt mondta, hogy

“boszorkányüldözés folyik az ő irányába”, de “ezzel nem tud mit csinálni, Magyarország ilyen, az emberek ilyenek, előítéletekkel vannak tele.”

M. Richárd, amikor azt állította, vétlen a balesetben, arra hivatkozott, hogy a Citroen sofőrje nem adta meg neki az elsőbbséget. Azt mondta, hogy alkoholt és kábítószert nem fogyasztott. Őszintén sajnál minden érintettet, a sérülteket és az elhunytak hozzátartozóit. Azt is elmondta, hogy a nyakcsigolyája, bokája és az ujjai is eltörtek a balesetben.

A riportban megszólalt még az egyik elhunyt egykori kollégája is. A nő könnyeivel küszködve mutatta meg a helyszínt, ahol most mécsesek emlékeznek a balesetben elhunytakra. A mécsesek között ott volt a baleset 37 éves áldozatának fotója is. A kisgyermekes apuka a Vízműveknél ismerte meg feleségét, aki a baleset után teljesen összetört.

A riportban szó esik a másik elhunytról, a 23 éves férfiről is, aki nemrég kezdett új munkahelyén. Egykori kollégái szerint közvetlen és barátságos volt, hamar megszerették.

A Rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt nyomoznak, de részleteket nem árultak el.

Szeretlek Magyarország

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani, hogy mások is láthassák!

hozzászólások

Hasonló hírek

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György

Állások

Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Hírmagazin galériák

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox