Hirmagazin.eu
Főoldal » Boszorkánykodjunk kicsit a tökéletes pasi bevonzásáért!
Horoszkóp

Boszorkánykodjunk kicsit a tökéletes pasi bevonzásáért!

Mit szólnál egy izgalmas kis varázsláshoz? A most megismertetett varázslat erőssége abban rejlik, hogy arra kényszerít: nagyon pontosan határozd meg, milyen típusú embert szeretnél magadhoz vonzani. Ha kérésed megfogalmazása világos, akkor meg is kapod. De ahhoz el kell végezned a következő szertartást is!

Ezt a varázslatot teliholdas éjszakán, vagy növekvő Hold idején végezd. Gondoskodj arról, hogy kényelmesen elhelyezkedhess, ne zavarhasson meg senki, és szándékod legyen világos.

Vegyük sorra azokat a kellékeket, amikre szükségünk lesz a varázslat során: zöld vagy fehér gyertya, faszén, gyógynövények: tátika, sárkánypálma, szantálfa forgács, tűzálló tál vagy edény, az ideális társ szimbóluma (bármi lehet, amelyről el tudod képzelni), toll, papír és olló.

Ha mindent előkészítettél és letisztult benned kívánságod is, akkor gyújtsd meg a gyertyát azzal a szándékkal, hogy ideális társadat akarod magadhoz vonzani. Kapcsolj le minden világítást. Egyszerűen csak hagyd, hogy a gyertya fénye legyen az egyedüli fényforrás, járja át a fénye a szobát. Mindenképp lazulj el. Néhány mély lélegzetet után képzeld azt, hogy a beszívott levegő kedvenc színedben halad át a testeden. Egyszer csak az égiek megkérnek arra, hogy írd le azt az embert, akit ideális társadnak képzelsz, és mesélj róla a szíved legmélyéről. Fogd a tollat és a papírt, és hozd létre ideális társad tulajdonságlistáját olyan részletesen, ahogy tudod. Térj ki a személyiségére, a kapcsolat erősségére, szorosságára, a születendő gyermekekre, fizikai tulajdonságokra és értékekre. Egyszóval mindenre, ami csak eszedbe jut. A felsorolás olyan hosszú lehet, amilyenre te szeretnéd. A lényeg: ne siesd el, és csak pozitív tulajdonságokat említs, mivel a tudatalattinak nehézséget okoz a negatív tulajdonságok megkülönböztetése. Ha elkészült a lista, olvasd fel hangosan. Ha úgy érzed, van még valami, amit beleírnál, nyugodtan egészítsd ki.

hirmagazin_2015-07-05_150719

Most még megteheted. Ha kész vagy, nézz a gyertya lángjába, csukd be a szemedet, és ne gondolj semmire, próbálj meg befelé koncentrálni. Szép lassan képzeld el az imént leírt embert úgy, ahogyan te szeretnéd. Halld a hangját, érezd az érintését, szívd magadba az illatát. Képzeld el vele a mindennapjaidat. Tedd ezt annyira részletesen, amennyire a tudatalattid lehetővé teszi. Tudatosítsd magadban, hogy ez milyen érzéseket kelt benned. Törekedj arra, hogy ezt az érzést erősítsd egyre jobban. Érezd, ahogy az érzés felmelegít, lüktet benned. Most gyújtsd meg a gyógynövényeket és csinálj füstöt. Mélyen lélegezd be, és fogd a kezedbe az elképzelt társ szimbólumát (amiről eszedbe jut), és mormold el az alábbi varázsigét:

„Istennő, Szent Teremtő, halld meg hívásom.

Erre az emberre vágyom.

Kérlek, vedd kezedbe ezt a listát,

És hozd el őt hozzám, mint lepkét a fényhez.”

Még egyszer utoljára olvasd fel a listádat, majd azonnal helyezd a gyertya lángja fölé, hogy lángra lobbanjon, és gyorsan dobd a tűzálló edénybe. Ahogy a lángok és a füst egyre jobban birtokba veszik a papírost, tudd, hogy ideális társad már útban van feléd. Szimbólumodat helyezd a füst fölé, ez lesz mostantól a talizmánod. Tartsd magadnál, vagy tedd olyan helyre, ahol mindennap láthatod.

forrás: delina

Hasonló hírek

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

info

Napi horoszkóp – 2017. február 23., csütörtök

Edit

Segíts neki és a párod mintaférjjé válhat – Egymondatos heti horoszkóp

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!