Bulvár

Bosszú: Szabályosan kivégezték azt az általános iskolai tanárt Pennsylvániában, akit előtte felfüggesztettek..

Rachael DelTondot, 32 éves általános iskolai tanárt, Anyák napján, vasárnap este, Aliquippa otthona előtt, amint szeretett volna beállni a garázsba, 12 lövéssel kivégezték.

DelTondo egy általános iskola tanára volt a Pennsylvaniai Cyber ​​Charter School-ban, egy online köziskolában Midlandben, amíg 2017 októberében felfüggesztette az iskola vezérigazgatója, Brian Hayden.

Hayden elmondta a Fox Newsnak, hogy az iskolai tisztviselők névtelen e-mailt kaptak egy korábbi rendőrségi jelentésre vonatkozóan, amelyben Rachel DelTondo egy fiatalkorú fiúval éjszakánkánt találkozgatott, aki nem az általános iskola diákja volt. Az ügyben vádemelésre nem került sor, azonban minden ilyen esetben az iskola igazgatója kénytelen a felfüggesztés eszközével élni.

A Pennsylvániai törvények szerint, amennyiben Rachel DelTondo megházasodott volna a fiúval, a felfüggesztése előtt, a felfüggesztés nem érintette volna. A rendőrségi jelentésben szerepel, hogy a fiatalkorú fiú anyja sérelmezte a kapcsolatot a volt tanár és a fia között.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest, tetteseket, azonban eddig semmilyen eredmény nem született.

Forrás: FoxNews, Katherine Lam

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Liptai Claudia is kiáll Gesztesi mellett

info

Horváth Charlie képtelen feldolgozni szerettei elvesztését – VIDEÓ

Mazsi

Majdnem kiesett a ruhájából – lencsevégre kapták a rizikós helyzetet

info