Image default
Tudástár - minden érdekesség

Borzongató videó részlet szivárgott ki egy elfogott idegen lényről…

Számos szemtanú leírása és a nem hitelesített forrásokból származó felvételek alapján szinte már mindenki tudja hogyan néz ki, például egy szürke idegen. Csakhogy egyre többen vélekednek úgy, hogy ezek a lények valójában nem is a Földön kívülről érkeztek…

A mélyweben különös hírek kezdtek terjedni pár éve. Ezek szerint soha nem is léteztek földönkívüli lények. Az úgynevezett eltérítéseket, amelyeket a kicsi szürkéknek nevezett lényekhez kötnek, valójában genetikailag módosított emberi lények hajtották végre, egy világméretű átverés részeként.

Ez az összeesküvés arra irányul, hogy egy új, alkalmazkodóbb, intelligensebb embert hozzanak létre, ami majd – ha eljön az idő – átveszi a világunkon az irányítást. (A külcsín ebben az esetben elhanyagolható…)

Borzongató videó részlet szivárgott ki egy elfogott idegen lényről...

Mivel nemi szervekkel nem rendelkeznek, szaporodásuk mesterségesen zajlik, az anyagcseréjük pedig a bőrükön keresztül történik, (egy oldatban lebegve szívódik fel a tápanyag a bőrükön, és ott is ürül ki) így nem kell az étellel és annak megtermelésével bajlódniuk. Ezek a mesterségesen továbbfejlesztett lények sokkal ellenállóbbak a környezetszennyezéssel, sugárzással szemben, és érzelmileg sem instabilak, mint a normális emberek, mivel ez utóbbi tulajdonság teljesen hiányzik belőlük.

A döbbenetes videórészletet itt nézheted meg!

A mellékelt filmrészlet állítólag az egyik titkos kísérleti laboratóriumból szivárgott ki, talán pont az 51-es körzetből Egy idegennek tűnő, nőnemű lény látható rajta, ami/aki sokak szerint valójában egy genetikailag eltorzult ember a kísérletek korai fázisából, hiszen még láthatóak a nemi jegyek… Mások szerint inkább egy ember-földönkívüli hibrid lehet, esetleg egy Zs-kategóriás sci-fi film egyik jelenete…

Borzongató videó részlet szivárgott ki egy elfogott idegen lényről... 1

Ha mindez igaz, lassan el is kezdik majd a színjátékot, miszerint egy nálunk felsőbbrendű és intelligensebb földönkívüli faj lép majd velünk kapcsolatba és veszi át az irányítást… Lassan pedig majd a saját formájukra alakítják az emberiség génkészletét… Elég elborultnak hangzik, de a sok összeesküvés-elmélet közt elfér ez is.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Közölték a tudósok: megtalálták az esüllyedt Atlantiszt, végig a szemünk előtt volt

Mazsi

Így készíthetünk madáretetőt egy kis segítséggel

Edit

Horror a mélyben: Bepánikolt a fél világ ettől a videótól – VIDEÓ

Mazsi