Hirmagazin.eu
Főoldal » Borzasztó tragikus történet! A 11 éves lányt teherbe ejtette a 12 éves bátyja! Szolj hozzá, oszd meg!
Bulvár

Borzasztó tragikus történet! A 11 éves lányt teherbe ejtette a 12 éves bátyja! Szolj hozzá, oszd meg!

A ma 21 éves lányt annyi kegyetlenség ért már, hogy szinte lehetetlen, hogy normális életet élhessen. Szörnyű titkát féltve őrizve, mégis megpróbálja.

Tessa Middleton kislányként egy rövid ideig árvaházban élt, mert az anyja hajléktalan volt. Ezt követően Tressa és bátyja, Jason egy skót városba került.

– Már kilenc évesen olyan életet éltem, mint egy 20 éves. Inni kezdtem, drogokat fogyasztottam, idősökkel feküdtem le. – meséli a ma már húszas évei elején járó lány.

Tressa azt gondolta, rá nem érvényesek a szabályok, nincsenek határok. Élte az életét, csakhogy nem volt egy normális gyerekkora. Tizenegy éves korában egy nagy sokk érte: tesvére megerőszakolta őt egy épület mögött.

A kislány teste kezdett megváltozni és egy barátja hamarosan észrevette rajta, hogy valami baj van. Azt gyanították, hogy teherbe esett ezért elvégzett egy terhességi tesztet. Ami pozitív lett.

A testvére természetesen nem akart gyereket, azonban 12 éves korában Tressának egy kislánya született. Két éven át titkolta, hogy ki a lány apja, de végül az igazság napvilágra került, és a DNS vizsgálatok bebizonyították, hogy Jasoné a baba. A fiút bíróság elé állították és négy év börtönre ítélték.

Tressa most új életet próbál kezdeni, erős személyiséggé vált és megpróbálja elfelejteni a múltját. A tragikus tapasztalatairól könyvet írt. Remélem, hogy a lányom egy nap meg fog bocsátani nekem. Azt akarom, hogy tudja, mennyire szeretem őt. Óriási kudarc lesz, amikor rájön a szörnyű valóságra, hogy a nagybátyja egyben az édesapja is. Amíg lehet, őrzöm előtte a szörnyű titkot, de ha kiderül… Remélem, hogy megbocsát, hogy felelőtlen voltam és sokat ittam abban az időben.

Milyen szörnyű sors – nehéz elképzelni, hogyan élhet ezután normális életet Tressa. Az ilyen szörnyű eseményeket valószínű, hogy soha nem lehet teljesen feldolgozni.

Forrás: blikkruzs.hu

Hasonló hírek

Nem VV Fanni teste volt a Fertő tóban!

Géza

Veszélyben lenne Dundika?

Edit

Családi dráma: A halál torkából tért vissza Fodor Zsóka bátyja!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------