Image default
Külföld

Borzalom! Saját apjába szerelmes a terhes tinilány!

Gyermekükért harcol egy szerelmespár. Mindez talán nem is lenne olyan különleges történet, ha a 18 éves anyuka párja nem saját édesapja lenne!

Borzalom! Saját apjába szerelmes a terhes tinilány!

Elég zavarosak a családi viszonyok a tini Saránál és szerelménél, a 36 éves Chrisnél. A Mallorcán élő pár közt ugyanis apa-lánya kapcsolat is van, így közös gyermekük egyszerre Sara kislánya és féltestvére, a férfi pedig egyszerre apja és nagyapja is a picinek – olvasható a Sun cikkében.

– A kapcsolatunk ugyanúgy kezdődött, mint bárki másnál: flörtöltünk, jól kijöttünk egymással, majd jött a bizalom. Apa és lánya vagyunk, de ő sosem apjaként tekintett rám, sokkal inkább egy barátként – magyarázta Chris, aki szerint minden rendben volt egészen addig, amikor a kicsi születése előtt a férfi volt felesége (Sara édesanyja) fel nem jelentette őket. A feljelentés miatt a 17 évesen teherbe esett lánytól a szülés után egy órával már el is vették a csecsemőt.

– A volt feleségem féltékeny, és képtelen megérteni a kapcsolatunkat – ezért megpróbálja elpusztítani azt – magyarázta Chris, aki vezetéknevét nem, csak történetét volt hajlandó a nyilvánosság elé tárni.

Spanyolországban egyébként önmagában a vérfertőző kapcsolat nem tiltott, ha mindkét fél nagykorú, és beleegyezik az együttlétbe – jelenleg mégis az a helyzet, hogy a párnak harcolnia kell a gyermekért, a hatóságok szerint ugyanis Sarának két lehetősége van: vagy otthagyja a férfit, és egyedül neveli fel lányát, vagy örökbe adja.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Istenkáromló Facebook-bejegyzés miatt ítéltek halálra egy pakisztáni férfit

Edit

Terroristákat fogtak el Belgiumban

Edit

Felújítják a kínai Nagy Fal legrégebbi szakaszait

info