Hirmagazin.eu
Főoldal » Borzalom az egyetemen: belehalt a beavatási ceremóniába egy diák
Külföld

Borzalom az egyetemen: belehalt a beavatási ceremóniába egy diák

Az elsőéves szó szerint halálba itta magát.

Betiltották a gólyaavató rendezvényeket a newcastle-i egyetemen, miután az egyik ilyen alkalommal egy húszéves fiú alkoholmérgezésben meghalt. Több biztonsági kamera is felvette, ahogy barátai viszik a fiút, aki 27 vodkát ivott mindössze három óra leforgása alatt.

Az egyetemre járókat megdöbbentették a történtek. Sokan egyetértenek abban, hogy a beavatási ceremóniák gyakran kegyetlenek, vagy megalázóak, egyesek azt mondták, a gólyáktól mindenki azt várja, hogy rengeteget igyanak.

“Azt hiszem, az állhat mögötte, hogy mikor az elsőévesek új környezetbe kerülnek, akkor ki akarnak próbálni mindent, jó ötletnek tűnhet berúgni. Barátokat akarnak szerezni, próbálnak beilleszkedni, sokszor alkohol segítségével” – mondta az egyik egyetemista a Mirrornak.

Az intézmény minden diákját figyelmeztette, hogy aki rendezőként vagy résztvevőként közreműködik egyetemi gólyaavató programok szervezésében, az fegyelmi eljárás alá vonható, mivel az ilyen rendezvények veszélyesek, támogatják a túlzott alkoholfogyasztást, megalázóak, és rossz hírét keltik az intézménynek.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rálőttek egy menekültszállásra Németországban

Edit

Felnyitnak két 19. századi vatikáni sírt

Géza

Közeleg Európa X napja: 16 ezer fős civil sereg szerveződött, hogy rendet tegyen Németországban!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------