Image default
Külföld

Borzalom: 96 csonttörése volt a pár hetesen elhunyt újszülöttnek – Így magyarázkodnak a szülők

A kislány még teljesen egészséges volt, amikor átadták a szüleinek.

A megrázó eset tavaly történt, Houstonban, és azóta is rejtély, hogy mi okozta a brutális sérüléseket.

A kis Jazmine koraszülöttként jött a világra, majd heteken keresztül volt kórházban, mire megengedték a szülőknek, hogy hazavigyék. 10 nappal később ismét kórházba került egy furcsa fejsérüléssel, ezúttal azonban már nem tudtak rajta segíteni, a baba másnap elhunyt.

A halottkémi vizsgálat eredményei szerint, a kislánynak betört a koponyája, kilenc zúzódás volt a testén és 96 darab csonttörése volt. Ezekből 71 bordatörés, 23 pedig a karjain és lábain volt található.

A szülők azt mondták a nyomozóknak, hogy egy héttel korábban a kislánynak leállt a légzése és a szíve, ezért újra kellett éleszteniük. Azonban miután a gyerek magához tért, úgy döntöttek nem viszik be a kórházba, annak ellenére, hogy többen is ezt tanácsolták nekik.

A texasi apa ellen emberölés vádjával indítottak eljárást, a kislánya halála miatt. A gyerek anyja sem úszta meg, őt szintén letartóztatták, mivel a vádak szerint nem védte meg a gyermeket.

A párnak az elhunyt babán kívül még két gyereke volt. Idősebb fiúk jelenleg is állami gondozásban van. A Jazmine halála után született kislányukat, pedig rokonoknál helyezték el.

Itt láthatóak a szülők:

A kislány haláláról riport is készült:

blikk

Hasonló hírek

Karácsony hajnalán leégett Bill Clinton szülőháza

info

Fához kötöztek egy megvert migránst Németországban

Edit

Akár erőszakkal is megvédhető az uniós külső határ az osztrák alkancellár szerint

Edit