Hirmagazin.eu
Főoldal » Borzalmas részletek: így haltak meg a pokoli torony lakói
Külföld

Borzalmas részletek: így haltak meg a pokoli torony lakói

A sűrű füst, a perzselő lángok és a reménytelen helyzet mellett valami még rosszabb is jelen volt a tűzvész idején a toronyházban: a cián.

Közel egy héttel a 79 ember halálával járó londoni tűzvész után a halottkém ismertetni kezdte, mi okozta a Grenfell-toronyház azonosított áldozatainak halálát. Az olcsó, nem tűzbiztos burkolatról már a tragédia napján tudni lehetett, ez rengeteg lakó halálát okozta, hiszen a lángok pillanatok alatt elterjedtek a 24 emeleten – de most az is kiderült, hogy cián szivárgott ki belőlük a hő hatására, borzalmas kínhalálra ítélve többeket is.

Egy, a 20. emeleten lakó házaspár a mérgező gáz belélegzése miatt halt meg: két gyereküket kórházban kezelik – egyikük kómában van –, kisbaba lányuk még mindig az eltűntek között szerepel. A 32 éves marokkói Omar Belkadi és 31 éves felesége, Farah Hamdan hosszú, fájdalmas halált halt a kórboncnok szerint.

A 65 éves Anthony Keith Disson a 10. emeleten élt, eláztatott fürdőszobájába menekült a lángok elől – de a ciános füst oda is elért. A férfi órákig szenvedhetett, mielőtt meghalt. Akárcsak a 17. emeleten élő, 52 éves Khadija Khalloufi, aki menekülés közben lemaradt a férjétől: a nő rosszul lett a sűrű füstben, és összeesett a lépcsőházban.

A 39 éves szudáni férfi, Abufras Mohamed Ibrahim azonban nem várta be a lángokat vagy a mérgező gázt: a férfi a 23. emeletről kivetette magát – esélye sem volt a túlélésre. Ibrahim nem a toronyházban lakott, de nővérével a végzetes napon meglátogatták 70 éves édesanyjukat: az idős nő meghalt, a nővért eltűntként kezelik.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A “Fehér Ház felrobbantásáról” beszélt – most szabadkozik Madonna

Edit

Ritkán látunk ilyet: medvebocs ragadt a kukába, kimentették a kaliforniai rendőrök – videó

Géza

Elképesztő gondatlanság! Isteni csoda, hogy emberéletet nem követelt az amerikai “manőver”! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------