Főoldal » Borzalmas részletek derültek ki: Jeffrey Epstein magánszigetén erőszakolt meg fiatal lányokat, egyikük úszva próbált elmenekülni
Külföld

Borzalmas részletek derültek ki: Jeffrey Epstein magánszigetén erőszakolt meg fiatal lányokat, egyikük úszva próbált elmenekülni

Jeffrey Epstein magánszigetére szállíttatta a fiatal lányokat, hogy megerőszakolja őket.

A pedofíliával és emberkereskedelemmel vádolt amerikai milliárdos még tavaly augusztusban “rejtélyes módon” hunyt el zárkájában a Metropolitan Correctional Center nevű börtönben.

Szerdán a bíróság elé tárt, az amerikai hatóság által készített iratok szörnyű információt leplezett le a néhai multimilliomos Epsteinről. A férfinak, mint kiderült, két magánszigete is volt a Virgin-szigeteken, ahová 2001 és 2018 között szállíttatta a 12 és 17 éves lányokat, akiket szexuálisan bántalmazott. A fiatalokat úgy tudni, modell karrier ígéretével hálózta be, ráadásul még egy nyilvántartást is vezettek a Virgin-szigeteken élő kiskorúakról.

„A vádirat magáért beszél, és leírja mindazt az embercsempészetet, szexuális visszaélést, kényszermunkát, amelyet fiatal nők és kislányok ellen követtek el, akik között 13 éves is akadt”

–fogalmazott a bíróságon Denise N. George ügyész, aki szerint Epstein bűntársai jelenleg is azon dolgoznak, hogy a bűncselekmények nyomait eltüntessék.

Epstein a hatóságot nem engedte be a Kis Szent Jakab-szigetére, mindig azzal hozakodva elő, hogy magánbirtoka a kikötőtől kezdődik, így csak házkutatási paranccsal léphetnek be. Az állítások szerint a Nagy Szent Jakab-szigetet csak azért vásárolta meg, hogy ne lehessen belátni a másik szigetre, ahol a bűncselekményeket elkövette.

A vádiratban két borzalmas esetről is olvasható.

Egyik alkalommal egy 15 éves lány, akitől elvette útlevelét, úszva próbált meg elmenekülni a szigetről, de megkeresésére Epstein kutatócsapatot indított. Egy másik áldozatát pedig masszőrnek szerződtetve juttatta a szigetre, ahol megerőszakolta és megfenyegette: ha nem engedelmeskedik bántani fogják.

index, blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Putyin szerint az USA lépései fegyverkezési versenyt provokálhatnak ki

info

Konganak a vészharangok: kivonul Európából a facebook?

Mazsi

Macron belenyúlt a darázsfészekbe

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------