Hirmagazin.eu
Főoldal » Borzalmas részletek a jászalsószentgyörgyi gyilkosságról: savban oldotta fel feldarabolt áldozatát a fiatal lány
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Borzalmas részletek a jászalsószentgyörgyi gyilkosságról: savban oldotta fel feldarabolt áldozatát a fiatal lány

Jászladány — Horrorfilmbe illő módszerrel próbált megszabadulni egy feldarabolt holttesttől P. Szilvia (27) és édesanyja, Andrea (51).

A fiatal nő Bécsben egy vita hevében kést mártott a barátjába, aki azonnal meghalt. Szilvia ezután barbár tettre szánta el magát: a holttestről levágta a végtagokat és a fejet, majd Ausztriából telekocsi-szolgáltatással Magyarországra szállította a bőröndökbe gyömöszölt testrészeket. Időközben a nő édesanyja is akcióba lendült: ipari mennyiségű sósavat vásárolt, hogy a maró vegyületben feloldják a testet. Tettük után a maradványokat zacskókba tették, majd Jászalsószentgyörgy mellett egy öntözőcsatornában rejtették el. 

A maradványokat gyerekek találták meg, a rendőrség pedig azonnal megkezdte a nyomozást. Kiderült: az áldozat egy külföldi állampolgár, a gyilkos után a hajsza pedig Jászladányra vezette a nyomozókat.

A gyilkos nő rokona fél a megtorlástól /Fotó: Pozsonyi Zita

P. Szilvia lebukásához többek között az vezetett, hogy egy helybéli üzlet eladója közölte a rendőrséggel: egy asszony nemrégiben tíz liter sósavat vásárolt. Arra is emlékezett, hogy ki volt a vevő.

– Nagyon kikészült az eladó, amióta megtudta, mire kellett Andreának a sav – árulta el egy helybéli nő, aki szerint anya és lánya törzsvásárlónak számított a boltban, sósavat azonban még soha nem vettek.

A Blikk információi szerint Szilvia családja nemrégiben költözött Debrecenből Jászladányba. A fiatal nőt nagyon ritkán látták, az édesanyját és testvérét azonban mindenki jól ismeri.

– Szilviát jó, ha kétszer láttam, amióta ideköltöztek – hüledezett a család egyik szomszédja.

A fiatal nő jelenleg letartóztatásban van, édesanyja szabadlábon védekezik.

Szilvia az édesanyja segítségével sósavval akarta eltüntetni a testet/ Fotó: Shutterstock

– Andrea rossz lelkiállapotban van, pontosan tudja, hogy börtön vár rá – kezdte Szilvia testvérének, Katalinnak a volt élettársa, Mihály.

– Ritkán láttam Szilvit, de az sokszor feltűnt, hogy nem mond igazat, összevissza beszélt arról, hogy éppen hol él vagy mit dolgozik. A gyilkosságról és a holttest eltüntetéséről semmit nem tudtunk, a mama minket sem avatott be, hogy miket csinálnak a lányával. Az biztos, hogy elköltözünk, nagyon félünk ugyanis, hogy valaki megtámad minket, miközben mi semmiről sem tehetünk – zárta a beszélgetést Mihály.

Szilvia megölte, aztán feldarabolta áldozatát, végül savval locsolta le

Nem tüntette volna el

– A háztartási sósav erős, de semmiképpen nem alkalmas az emberi test eltüntetésére. A lágy részeket roncsolja, úgynevezett kérges felületet képez. Létezik olyan vegyi anyag, amely a csontokat is szétmarja, de az nem a sósav – közölte dr. Szeles Géza igazságügyi orvos szakértő.

blikk

Hasonló hírek

Csapattársa erőszakolta meg az olimpiai bajnok tornásznőt

Géza

LELEPLEZTÉK AZ EGYIK BUDAPESTI EMBERCSEMPÉSZ KÖZPONTOT+VIDEÓ!

Edit

Bűnmegelőzés a mesék erejével

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!